Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 8. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. február 19-25.

Hétfő 02.19.

Nap a Halakban

Központi égitestünk belép a zodiákus utolsó stációjába, a Halak jegyébe és ott folytatja útját március 20-ig. Amikor a Nap a Halakban jár lezárul egy ciklus és a tavaszi napfordulóval indul az újabb. De mielőtt elindítanánk az új körünket, a Halak időszaka lehetőséget biztosít, hogy kicsit megpihenjünk, befelé tekintsük, összegezzük és utolérjük lelkileg is magunkat. Ilyenkor kevésbé vagyunk motiváltak a cselekvésre, inkább álmodozunk, pihenünk és átadjuk magunkat valami nagyobbnak.

Kedd 02.20.

Hold-Uránusz szextil

Izgalmas eseményeket és találkozásokat hoz. Most nyitottabb vagy a változásokra. Nyugodtan illessz be valami szokatlant a napi rutinodba vagy a magánéletedbe. Ha bizonytalan vagy, most könnyebben megérezheted, melyik számodra a helyes döntés. Jöhetnek sugallatok, melyekkel könnyedén meg tudsz oldani már régóta húzódó feladatokat. Az is lehet, hogy most fogsz véletlen találkozni valakivel, akivel barátságot is köthetsz, vagy akár vonzalom is kialakulhat. Hagyd fel a régi szokásokat, és találj ki valami újat!

Szerda 02.21.

Hold-Plútó szembenállás

Érzéseid extrém módon felerősödhetnek és hangulatod szélsőséges ingadozáson mehet keresztül. Az egyik pillanatban még mindent pozitívnak érzel, majd depresszióba is eshetsz. Gyakori érzés ilyenkor a reménytelenség, a félelem, a féltékenység és a megszállottság. Ha lehetőséged van rá, oszd meg valakivel érzéseidet! Figyelj oda, mert most könnyen érzelmi manipuláció áldozata lehetsz. Különösen a nők alkalmazhatnak olyan taktikákat, mellyel alááshatják mások önbizalmát a sajátjuk javára. Az érzelmi befolyás hatására bűntudatot vagy félelmet kelthetnek benned, megpróbálhatják elvenni tőled azt, amihez érzelmileg kötődsz. De mivel kevésbé tudod irányítani ilyenkor saját reakcióidat, te is érzelmi manipulációhoz folyamodhatsz, hogy megnyerj néhány csatát, mely után bűntudat és szégyenérzet marad. Próbálj meg most érzelmi alapon cselekedni vagy reagálni, mert ítélőképességedet elhomályosíthatja pillanatnyi hangulatod. Ne most hozz fontos döntéseket!

Csütörtök 02.22.

Vénusz-Mars együttállás

Jobban érdeklődhetsz a társas vagy intim kapcsolatok kialakítása iránt. Elárasztanak az érzések és sokkal motiváltabb lehetsz. Szenvedélyesebben és intenzívebben fejezheted ki érzéseidet és jobban vágysz a társaságra és a romantikára. De kreatív alkotó tevékenységekben, művészi alkotásban vagy akár egy új projekt elindításában is ugyan olyan jól meg tudod élni ezt az inspiráló energiát.

Péntek 02.23.

Merkúr a Halakban

Az értelem elvét kifejező Merkúr február 23. és március 10. között a Halak jegyében jár. Ebben az időszakban gondolkodási folyamataink vizuálisabbak, intuitívabbak és képzeletgazdagabbak. Nagyobb hangsúlyt kapnak az érzelmek, melyek gondolatainkat és kommunikációs stílusunkat egyaránt befolyásolják.

Szombat 02.24.

Szűz Telihold

A Telihold február 24-én 13:30-kor teljesedik ki a Szűz jegyében. A Szűz Holdat a Halak Nap világítja meg. Ez az időszak a mindennapi működésünk és szokásaink, a testi egészségünk, a rend (Szűz) és a víziók, a lelki egészségünk, a káosz és a végtelen (Halak) témaköreivel foglalkozik. Ez a Telihold arra ösztönöz, hogy megtaláld az egyensúlyt az anyagi világ és a szellemi világ között: munka és a szolgálat, a gyakorlatiasság, a földhözragadt megközelítés és a megfoghatatlanság, a kritika és az elfogadás, a földi és az isteni szeretet között. Az egyensúly kulcsa abban rejlik, hogy összhangba hozd a Halak folyékony és érzékeny temperamentumát a Szűz tiszta és tápláló földi logikájával. Felismerd és kifejezd lelki szükségleteidet, miközben fenntartod a rendet mindennapi életedben. A tengely bármelyik végének figyelmen kívül hagyása úgy üt vissza, hogy vagy káoszban élsz, vagy a túlzott rendben.

Vasárnap 02.25.

Vénusz-Jupiter kvadrát

Szórakozásra, társasági eseményekre, találkozókra megfelelő időszak, kemény munkához és komolyabb ügyek intézéséhez viszont kevésbé jó, ahol felelősségteljesebb vagy konzervatívabb hozzáállásra van szükség. Boldognak, optimistának és nagylelkűnek érezheted magad, viszont túlzottan öntelt és hiú is lehetsz. Vigyázz, meddig mész, ne feszegesd határaidat, mert ez a többiek rosszallását is kiválthatja. Vénuszi témákban túlzásokhoz vezet. Ilyenkor fontos a mértékletesség, mert hajlamosabb lehetsz több pénzt költeni a kelleténél szórakozásra, élvezeti cikkekre, luxuscikkekre, divatra, utazásra, és még egy romantikus viszonyba is belekeveredhetsz, ami nem tesz jót a házasságodnak.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!