Jupiter a Halakban

A terjeszkedés és a siker elvét képviselő Jupiter május 11-én lépett a tüzes Kos jegyébe, ami a kezdet, az elindulás, az új utak, lendület, vágyak, akarat, harc energetikája. Ilyenkor magabiztosabbak, bátrabbak és lelkesebbek vagyunk, könnyebben tudjuk érvényesíteni akaratunkat és elindulni elképzeléseink megvalósítása felé. Amikor a Jupiter a Kos jegyében megáll és hátrálni kezd, arra hívja fel a figyelmet a maga finom módszerével, hogy állj meg és győződj meg arról, hogy valóban jó úton indultál-e el, nem hoztál-e elhamarkodott döntéseket, a választott cél ténylegesen beleillik-e a hosszú távú elképzeléseidbe? Most még van lehetőség arra, hogy korrigáld a helyzetet és figyelembe vedd valódi céljaidat, érték- és hitrendszeredet, valamint a többiek szempontjait is, ugyanis a Jupiter mindent felnagyít, amivel érintkezésbe lép, a Kos Jupiter különösen az énközpontúságot.

Ma visszatér a Halak jegyébe a mélylélek birodalmába, hogy egonk visszahúzódjon, együttérzőbbek és intuitívabbak legyünk, törődjünk másokkal, foglalkozzunk a múlt kérdéseivel és az álmainkkal. Észrevegyük a rejtett és a felszín alatt megbúvó dolgokat, a hamis illúziókat, vágyakat, melyeket a nagy lendületben nem vettünk figyelembe. A retrográd szakasz szembesít a belső igazságunkkal és értékrendszerünkkel. Azt hangsúlyozza ki, amink nincs, ezért feszültséget is gerjeszt, a végére eloszlanak azok a vágyaink, melyek csak az egónknak voltak fontosak, felszabadulnak a blokkolt energiák. Érdemes a Jupiter ciklusát is tudatosan figyelemmel kísérni a saját életedben, hogy stabil alapokat teremts vágyaidnak.

Majd december 20-án, amikor már direkt mozgásban lesz, harmadszorra is érinti a Kos 0 fokát. A kezdet és a vég háromszor is aktiválva volt, mintha még akadtak volna olyan szálak, amiket el kellett varrni, ahhoz, hogy valóban jól el tudj indítani egy korszakot, mert ugye amilyen a kezdet, olyan lesz az egész.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!