Vénusz Plútó háromszoros együttállás 

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Vénusz Plútó háromszoros együttállás 

2021. 12. 11 – 2022. 03. 03

Gyökeres párkapcsolati és pénzügyi átalakulás folyamata 

A Vénusz spirituális növekedést és újjászületést jelképezi.

A tranzit Vénusz-Plútó együttállása jelentősen megnöveli a szeretet és ragaszkodás iránti igényedet. Őszintébb, mélyebb és intenzívebb módon szeretnéd megtapasztalni a kapcsolatot. A mágneses vonzalom tudatalatti szinten köti össze az embereket. Problémák akkor merülhetnek fel, ha tudatosan vagy tudatalatt visszaélsz a megnövekedett vonzerőddel, vagy manipulációs célokra használod fel. A vonzalom vagy rajongás új románchoz is vezethet és ez nagy valószínűséggel intenzív, karmikus és életet megváltoztató lesz. Óvakodni kell a birtoklási vágytól és a féltékenységtől is, valamint lehetsz üldözés vagy kémkedés elkövetője vagy áldozata. Mivel a Vénusz a pénzt is uralja, hajlamos lehetsz a kényszeres költekezésre.

A Vénusz-Plútó együttállás háromszor lesz egzakt az alábbi időpontokban:

•    2021. december 11-én
•    2021. december 25-én
•    2022. március 3-án.

Ráadásul a Vénusz december 8. és 28. között a Plútó egy fokán belül marad.

Az együttállás a Terebellum állócsillaggal együtt történik. A Terebellum a Bak zodiákus 25°51′-én áll a Nyilas csillagképben, 1 fokos orbisszal rendelkezik. Vénusz és Szaturnusz természetű, hozhat szerencsét, gazdagságot, de megerősíti a Plútó manipulatív és támadó természetét is (összefüggésben van a sajnálattal, szégyennel, ravaszsággal, haszonleső természettel, az ellenszenvességgel, mutathat rossz erkölcsöt, elvetemült ízlést, szerelmi kapcsolatokban boldogtalanságot és csábítást is).

Ennek nem csak azért van erős hatása, mert két szoros pályán lévő bolygó között helyezkedik el. A Vénusz a Terebellum egy fokán belül marad december 10. és 27. között. A Plútó pedig 2021. december 4. és 2022. február 6. között a Terebellum egy fokán belül marad.

A Vénusz 2021.12.19-én megkezdi retrográd útját, ami egészen 2022.01.29-ig tart a Bak zodiákus jelében. Ez az időszak értékeink, anyagi helyzetünk, szerelmi és társasági életünk újraértékelésének ideje lesz. Ezalatt az idő alatt átértékeljük az életünk felépítését, és valószínűleg mély és tartós belső változásokon megyünk keresztül. Különösen át fogjuk tekinteni és újragondolni a határainkat, valamint azt, ahogyan viszonyulunk azokhoz a korlátokhoz, amelyekkel találkozunk. A világgazdaságban jelentős változások és a pénzügyi piacok volatilitása is valószínűsíthető.

A retrográd Vénusz általában sorsdöntő és kihívásokkal teli időszak a szerelmi életben. A szeretet és vonzalom adása és elfogadása nehézségekbe ütközhet, mely kapcsolati problémákhoz vezethet. Megjelenhetnek újra régi barátok vagy szerelmek, vagy újraélheted előző életeid megoldatlan karmikus problémáit. Ez az időszak segít megtiszítani a múltat, hogy helyet adjon akár egy új kapcsolatnak. Még a régi partnerekre való emlékezés is segít eltávolítani és enyhíteni a karmikus terheket.

A retrográd Vénusz az önvizsgálat és az újraértékelés ideje is. Továbbá kedvező időszak gyakorolni az önszeretetet, hogy jobban szeresd saját magadat. Mert aki magát nem szereti, az hogyan is szerethetne másokat? Gondolj arra, hogy mi okoz igazán örömet. Gondold át a múltbeli vagy jelenlegi kapcsolatok problémáinak okait. Ha ezek nem tudatosulnak és nem változtatsz, akkor a következő kapcsolatban újra fogod ismételni ugyanazt a régi mintát.

Mivel a Vénusz a pénz felett is uralkodik, hagyományosan úgy tartják, hogy a retrográd Vénusz nem ideális időszak befektetésre vagy luxuscikkek vásárlására.

Legyél nagyon körültekintő párkapcsolati és pénzügyi téren, de természetesen vannak pozitív hatásai is az aspektusnak, amelyek esélyt adnak a növekedésre és a boldogságra a szeretetet és pénzügyeket illetően.

Természetesen az, hogy ezek a bolygókonstellációk egyéni szinten milyen hatást váltanak ki, függ az illető horoszkópjának sajátosságaitól.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!