Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 28. hét

2024. július 8-14.

Hétfő 07.08.

Vénusz-Uránusz szextil

Ilyenkor nyitottabban állhatsz az újdonságokhoz, az új lehetőségekhez, valamint a szerelmi és romantikus kapcsolatokhoz. Jobban vágyhatsz a szórakozás és az izgalmak iránt, ami valószínűleg bekövetkezik valamilyen fajta váratlan esemény formájában. Spontánabban cselekszel és szabadabban fejezed ki szeretetedet. A most alakuló kapcsolatok nem biztos, hogy hosszú távúak lesznek, hacsak nem hagytok egymásnak elég teret és szabadságot, valamint nem akarjátok túlságosan birtokolni egymást. Ebben az időszakban valamilyen kreatív vagy művészi tevékenység is kielégítheti önkifejezési igényedet. De az lehet, hogy kedvet kapsz otthonod csinosításához, vagy főzni valami finomat.

Merkúr-Jupiter szextil

Kedvez a jövőről való gondolkodásnak és tervezésnek. A széles látókör, pozitív gondolkodás és a kiváló döntéshozatali készségek lehetővé teszik, hogy világosan elképzed az előtted álló előnyben részesített utat. Nyitottabb és kommunikatívabb vagy, ez megkönnyíti a barátkozást. Diplomáciára és tapintatra is számíthatsz. Ideális alkalom a vitákra, jobb ajánlatok tárgyalására és üzleti szerződések aláírására. Jó alkalom a tanuláshoz, olvasáshoz, utazástervezéshez. 

Kedd 07.09.

Hold-Uránusz kvadrát

Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

Hold a Szűz jegyében

Ösztönösen a gyakorlati tevékenységeket helyezzük előtérbe. Ahhoz, hogy érzelmileg elégedettek legyünk, igyekszünk a dolgokat rendbetenni, megoldani a problémákat, segíteni másoknak, újra szervezzük és átgondoljuk a terveinket. Fókuszba kerülhetnek az egészségügyi kérdések is. Észrevesszük a kisebb részeket, amelyek az egészet alkotják, és azon dolgozunk, hogy kisimítsuk őket, hogy magabiztosabban haladhassunk tovább.

Szerda 07.10.

Hold-Jupiter kvadrát

Ösztönös reakcióid felerősödhetnek és túlzásokba is eshetsz az érzelmeket illetően, és könnyen túlreagálhatod a dolgokat. Az igazság könnyen kiderülhet, ami az otthonnal, a családdal, és a múlttal kapcsolatos eseményeket illeti. Előfordulhat, hogy a túlzott magabiztosságodnak köszönhetően nem kívánatos helyzetekben találod magad, vagy a kishitűséged miatt bizonytalanodsz el. Egyébként ez az aspektus kellemes közérzetet biztosít, derűsnek és optimistának érezheted magad. 

Csütörtök 07.11.

Nap-Szaturnusz trigon

Sikerekre és elismerésre számíthatsz a korábbi erőfeszítéseidért és könnyebben elérheted céljaidat és több felelősséget vállalhatsz. Észszerűen, határozottan és gyakorlatiasan tudsz cselekedni, jobban megy a koncentráció. Az is elképzelhető, hogy a munkahelyeden előléptetnek. Minden esetre az elégedettség és a magasabb önbecsülés érzése tölthet el. 

Vénusz-Neptun trigon

Tökéletes romantikához, kikapcsolódáshoz, álmodozáshoz, kreatív tevékenységekhez. Együttérzésed és a másoknak való segítségnyújtás iránti késztetésed fokozódik. A Vénusz a romantikus, földi szerelemről, a Neptunusz az isteni, transzcendentális, feltétel nélküli szerelemről szól. Ez az aspektus elhozhatja a mennyei szerelem érzését, vagy azt, hogy jobban rá tudj hangolódni az intuícióidra, a képzeleted segítségével megteremts magadnak mindent, amire csak vágysz. 

Vénusz az Oroszlán jegyében

A Vénusz július 11-én belép az Oroszlán jegyébe, ahol augusztus 5-ig tartózkodik. Ebben az időszakban a szerelem csodálatos és örömteli érzésében töltekezik. Szeretetünket és érzéseinket jobban ki tudjuk mutatni. A büszkeség és a szenvedély hatja át ezt az időszakot. Nagylelkűbbek és kreatívabbak vagyunk. Vágyunk a figyelemre, elismerésre, csodálatra, imádatra és kényeztetésre. Számíthatunk nagy románcokra, de nagy drámákra is. Ha egyedülálló vagy, remek alkalom új romantikus kapcsolatba lépni valakivel. Ha már párkapcsolatban élsz, felfrissítheted, fellobbanthatod újra a szikrát az Oroszlán Vénusz tüzes energiájával. Mivel az Oroszlán a legegocentrikusabb jegy, tanulhatsz egy kis önszeretet is gyakorolni, helyezd magad jobban előtérbe, szakíts magadnak több időt arra, amit a legjobban szeretsz csinálni. De ez nem egyenlő az énközpontúsággal és az önzőséggel, mert akkor uralkodónak és makacsnak fogsz tűnni mások szemében. Bánj úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak. Remek időszak a nyári partikhoz és az izgalmas kalandokhoz. Vonzóbbak lesznek a pazar és exkluzív nyaralóhelyek, a luxuscikkek, még akkor is, ha nem feltétlen férnek bele a költségvetésbe. Mindenesetre ezt a négy hónapot érdemes minden olyan dolognak szentelni, amitől boldognak és élettel telinek érzed magad.

Péntek 07.12.

Hold a Mérleg jegyében

Kapcsolatainkat és a környezetünk esztétikáját illető rend megteremtése van a középpontban. Hajlamosak vagyunk a problémákat diplomatikusan kezelni és könnyebben félre tudjuk tenni érzelmeinket, hogy elérjük azt a békét, amelyre vágyunk. Kerüljük a közvetlen konfrontációkat, nehezen hozunk döntéseket, mivel ilyenkor látjuk mindkét oldalt egy adott helyzetben, valamint attól félünk, hogy elveszítjük mások jóváhagyását. Jó alkalom az önvizsgálatra, a partnerrel, külvilággal, csapatmunkával és együttműködéssel járó tevékenységek végzésére.

Vénusz-Plútó szembenállás

Kapcsolataidat és pénzügyeidet illetően gyökeres változások történhetnek. Előtörhetnek tudatalatti tartalmak a psziché mélyéből, melyeket megfelelően kezelve konstruktív mederbe lehet terelni az energiákat, egyébként könnyen lehetsz manipuláció vagy hatalmi játszmák áldozata, könnyen kihasználhatnak. Hatalmába keríthetnek a rögeszmés és kényszeres vonzalmak és veszélyes ügyekbe keverhetnek. Az is lehet, hogy te élsz vissza a vonzerőddel és kerítesz hatalmadba másokat, azonban ez nem kedvez a lelki fejlődésednek. Mindenesetre, ez egy olyan tranzit, amely lehetőséget kínál a szélsőséges érzelmek gyökerének felkutatásához és oldásához. Nagyon nem mindegy, hogyan kezeled ezt az energiát, mert a Plútóval sorsot is tudsz fordítani most Vénuszi témákban. Itt most nem lehet a középutas megoldást választani, mivel a Plútó nem ismeri a kompromisszumot. Tehát csakis akkor tudsz vele minőségi szintemelkedést elérni, ha olyan döntést hozol, ami gyökeres változást hoz. 

Szombat 07.13.

Hold-Merkúr trigon

Jó alkalom a társasági élethez, mert meghozza a hangulatot a beszélgetéshez. Érzéseiddel összhangban tudsz kommunikálni. Jó alkalom a családi és párkapcsolati problémák megbeszélésére. Intuitívabb leszel és őszinte érdeklődéseddel megnyugtathatod az embereket. Könnyen el tudod látni a rutinszerű szellemi munkáidat, de az írás tekintetében is egy produktív nap lehet.

Vasárnap 07.14.

Hold a Skorpió jegyében

Intenzív érzelmekről szól ez a néhány nap. Legyen szó szenvedélyről, lelkesedésről, bánatról vagy vágyról, az érzelmek mélyen megérintenek bennünket. Az a vágy motivál bennünket, hogy a dolgok végére járjunk, a felületesség most nem fog működni. A Skorpióban lévő Hold arra ösztönöz, hogy fedezzük fel saját erőnket. Kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tartsunk, megszabaduljunk félelmeinktől és korlátozó szokásainktól.

Hold-Plútó kvadrát

Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek fogod megélni, mert feljöhetnek az eltemetett érzéseid és nehezebben tudod kontrollálni őket. De a tudatosság most is segít, figyeld meg, hogy mi a nehéz, így megérted, mit kell megfejlődnöd, hogy érzelmeid és kapcsolataid pozitív átalakuláson menjenek keresztül. Ez egy belső változás, mely gyógyító hatású és kézzelfogható eredménye lesz. Ilyenkor egyébként esélyesebbek a családi konfliktusok, a féltékenység, manipuláció és fény derülhet az eltitkolt dolgokra is.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!