Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 30. hét

2024. július 22-28.

Hétfő 07.22.

Merkúr-Uránusz kvadrát

Jöhetnek kiszámíthatatlan események, váratlan és felkavaró hírek, ami idegességet és nyugtalanságot okozhat és arra késztet, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Ilyenkor nagyobb az esélye a vitáknak, félreértéseknek, mások megbántásának, mivel gyakran előfordul, hogy hirtelen, gondolkodás nélkül kimondunk olyat is, amit egyébként nem tennénk. A koncentrálás és odafigyelés most nehezebb lesz, mint általában, figyelmed könnyen elterelődhet, a mindennapi rutinfeladatok unalmasnak tűnhetnek. Az informatikai eszközök működésében is tapasztalható fennakadás, meghibásodás, a közlekedésnél pedig mindenki legyen óvatos. De ugyanakkor lehetnek zseniális és korszakalkotó ötleteid is, hirtelen megvilágosodhatsz valamivel kapcsolatban. Más szemszögből is átláthatod a dolgokat és észreveheted azt is, ami egyébként elkerülné a figyelmedet. Viszont a fontos döntéseket ne most hozd meg és a találkozókat ne erre a napra szervezd. Ha nyitott maradsz az újra és beviszel valami szokatlant az életedbe, akkor a kellemetlen meglepetéseknek az elejét tudod venni. 

Nap-Neptun trigon

A Neptun serkenti kreativitásodat, képzelőerődet, érzékenyebbé, empatikusabbá válsz és a lelki dolgok is jobban foglalkoztatnak. Most megvalósíthatod azokat a vágyaidat és céljaidat, amelyekről álmodozol. A spirituális szemléletmód segítheti a sikerhez vezető utat is a pszichés benyomásokon keresztül, melyek most pontosabban működnek. Jó alkalom a művészi és kreatív alkotó tevékenységek végzéséhez, használd a fantáziádat, vagy akár egy szépirodalmi mű elolvasásához, zenéhez, tánchoz, vagy bármihez, ami harmóniát foglal magában. 

Mars-Plútó trigon

Óriási célirányos energiapotenciált ad, ami most nagyon ambiciózussá tesz. Határozottan indulsz vágyaid megvalósítása felé, miközben megőrzöd a harmóniát. Előfordulhat, hogy felkérnek arra, hogy vezetői pozíciót tölts be munkahelyeden. Konfliktus nélkül magabiztosan haladhatsz előre a kihívásokkal teli helyzeteken, fel tudod számolni a sikert akadályozó akadályokat. Életed bármely olyan területét átalakíthatod, amely nem működött. Szenvedélyesebb leszel, hatalmat és befolyást tudsz gyakorolni másokra, ezért fontos, hogy okosan használd az erődet. Lehet, hogy egy új románc is kialakulhat, ami nagy változást hozna az életedben. Jó alkalom az élet titkainak kutatására is, a családi múlt megértése akár lelki és fizikai gyógyuláshoz is vezethet. 

Nap belép az Oroszlán jegyébe

A Nap az Oroszlán jegyében uralomban van. Az Oroszlán képviseli az élet naposabbik oldalát, az életörömöket, szereti élvezni az életet, az egyik hedonista jegy (a másik a Bika). Az Oroszlán Nap büszke, nyitott és játékos egyéniség, nem elégszik meg azzal, hogy egy a sok közül. Amikor a Nap az Oroszlán jegyébe lép arra hív, hogy mutasd meg magad a világnak, ragyogj és vigyél színt az életedbe. Ez egy vidámabb időszak, melyet érdemes játékkal, szórakozással és alkotással tölteni. Ilyenkor az emberek szeretetteljesebbek, nagylelkűbbek, toleránsabbak, ugyanakkor énközpontúak és hiúak is lehetnek.

Mivel az Oroszlán szereti a figyelmet, nyugodtan vedd fel a legkülönlegesebb és legmerészebb ruháidat, és az előkelő ékszereidet se hagyd otthon, ami természetesen aranyból van. Különben is szerelemben és kalandokban bővelkedő időszak ez. Tölts sok időt a szabadban, és szívd magadba az éltető nap erejét. 

Az Oroszlán erős, magbiztos, ambiciózus és nyitott, vágyik a sikerre, ezért ez egy kiváló időszak, hogy megvalósítsd, amit szeretnél, legyen szó egy új állásról, egy új projektről vagy egy új hobbiról. 

Kedd 07.23.

Nap-Plútó szembenállás

Meglehetősen intenzív ez a pár nap, mivel felszínre kerülhetnek életednek azok az aspektusai, amelyeket a szőnyeg alá söpörtél, nem voltál rá tudatos, vagy csak figyelmen kívül hagytad. Kapcsolataidban is lehetnek konfliktusok, csak akkor tudod megoldani és új alapokra helyezni, ha őszintén szembe nézel a másikkal és megbeszélitek a sérelmeket és nehézségeket. Könnyen lehet, hogy hatalmi harcokba keveredsz, melyekben kénytelen leszel kiállni saját magadért. Ugyanakkor kerüld a túlzásokat és a másokon való uralkodást, mert az csak konfliktusokat fog szülni. Azokat az életterületeket, amelyek nem működnek megfelelően, most helyre kell állítani, csak a radikális megoldások segítenek most, a félmegoldásokkal nem mész semmire. Használd ki az ambícióidat, olyan kreatív változtatásokat tudsz véghez vinni az életedben, amihez eddig nem volt erőd és bátorságod. Ha kell, kérj segítséget hozzá, nem biztos, hogy most egyedül kell cselekedni. 

Hold belép a Halak jegyébe

Kicsit sodródunk az áramlattal és álmodozóbbak, érzékenyebbek és együttérzőbbek leszünk. Intuíciónk felerősödik és fogékonyabbak leszünk a körülöttünk lévő világra. Érdemes ilyenkor a megérzéseinkre is hallgatni. Szentimentálisabbak leszünk és szeretnénk közelebb kerülni szeretteinkhez. Jó alkalom spirituális, művészi tevékenységek végzésére, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez.

Szerda 07.24.

Hold-Jupiter kvadrát

Ösztönös reakcióid felerősödhetnek és túlzásokba is eshetsz az érzelmeket illetően, és könnyen túlreagálhatod a dolgokat. Az igazság könnyen kiderülhet, ami az otthonnal, a családdal, és a múlttal kapcsolatos eseményeket illeti. Előfordulhat, hogy a túlzott magabiztosságodnak köszönhetően nem kívánatos helyzetekben találod magad, vagy a kishitűséged miatt bizonytalanodsz el. Egyébként ez az aspektus kellemes közérzetet biztosít, derűsnek és optimistának érezheted magad. 

Csütörtök 07.25.

Hold-Neptun együttállás

Zavar keletkezhet az érzékelésben, könnyebben ki vagy téve a megtévesztésnek. Sokkal könnyebben átveheted mások gondolatait és érzéseit, és ettől nem biztos, hogy jól érzed magad. Kell hozzá némi önismeret, hogy kiszűrd a saját érzéseidet. Ilyenkor hajlamosabb vagy az álmodozásra, fantáziálásra, gyanakvásra és könnyebben érezhetsz bűntudatot is. Ezt a fajta érzékenységet viszont lehet jó dolgokra is használni, mint a spirituális, művészi tevékenységek, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez. Álmaid ilyenkor élénkebbek lehetnek, a tudatalattiból ilyen formában is feljöhetnek tartalmak, hogy feldolgozd őket. Érzékenyebb lehetsz a kórokozókra, mérgekre, fertőző betegségekre, mivel ilyenkor az immunrendszer kevésbé ellenálló, valamint az alkoholra, tudatmódosító szerekre is.

Hold belép a Kos jegyébe

Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő.

Péntek 07.26.

Merkúr belép a Szűz jegyébe

Amikor a Merkúr a Szűz jegyében jár elménk élesebben működik, beszédünk precízebb lesz és hatékonyabban tudunk kommunikálni másokkal, kevésbé köntörfalazunk és rögtön a lényegre törünk. Információelemző képességünk felerősödik, ami segít gondolatainkat a legtisztábban közölni. Fontos lesz számunkra, hogy pontosan fejezzük ki magunkat, fontossá válnak a részletek, elemezzük és eldöntjük, mi a hasznos és praktikus számunkra, így ebben az időszakban nagyot tudunk előrelépni. Ugyanakkor vigyáznunk kell, hogy ne vesszünk el a részletekben, mert akkor a nagy átfogó perspektívát elveszíthetjük a szemünk elől. Kifejezésmódunk túlságosan tényszerű és száraz lehet, könnyen szőrszálhasogatók és kritikusak lehetünk. Vigyázni kell erre, mert hajlamosak lehetünk mindenben a hibát keresni és ezzel megbántani másokat, vagy akár saját magunkkal kapcsolatban is csalódottá válhatunk, ha a hibáinkra fókuszálunk. A kihívás most, hogy finomítsunk kommunikációs stílusunkon és igyekezzünk tapintatosan elmondani véleményünket.

Nap-Mars szextil

Megnövekedett önbizalmadnak és az új iránti nyitottságodnak köszönhetően könnyebben kezdhetsz új projektekbe, próbálhatod ki magad új területeken. Most sokkal könnyebben bele tudsz vágni valamibe, amihez általában nincs bátorságod, vagy nem volt lehetőséged megtenni. Fizikailag is erősebbnek érezheted magad, jó időszak sportoláshoz, csapatban való szerepléshez. 

Szombat 07.27.

Merkúr-Mars kvadrát

Elhamarkodottan kimondhatsz olyat, amit később megbánhatsz. Hirtelen hozhatsz döntéseket és túl gyorsan levonhatsz következtetéseket, és még agresszívebben is viselkedhetsz. Ezek mind további kellemetlenségeket, ingerlékenységet, vitát és nézeteltéréseket okozhatnak. Most különösen figyelj oda ezekre, inkább gondold át a mondandódat kétszer, és ne most hozz fontos döntéseket. A többletenergiát vagy az idegességet inkább vezesd le másként, a legjobb a testmozgásban, vagy amiben a kézügyességedet tudod használni.

Hold belép a Bika jegyébe

A nyugalom, a biztonság, a béke és a kényelem vágya és érzése tölt el bennünket. Jól esik lazítani, leállni, kényelembe helyezni magunkat. Jó alkalom lehozni az anyagba elképzeléseinket, hosszútávú kapcsolatok indításához, pénzügyi tevékenységekhez, de figyeljünk rá, hogy ne legyünk makacsok és anyagiasak.

Vasárnap 07.28.

Nap-Hold kvadrát

Feszült időszak lehet, de sok benne a teremtőerő. Ha a munkád, az otthonod, a családod vagy bármely más forrásból származó nyomás nehezedik rád, akkor ezt most nehéz elviselni, különösen akkor, ha a közelmúltban nem voltál hajlandó szembenézni vele. Tudatos cselekedeteid ma impulzívak és átgondolatlanok lehetnek, mivel érzelmeid konfliktusba kerülnek a tudatos akaratoddal. Ingerlékenységet, idegességet vagy túlzott érzelmességet hozhat. De ez a tranzit nem feltétlenül olyan nehéz, attól függően, hogy milyen jól kezeled az érzelmeidet. Ha érzelmileg jó formában vagy, ez energizáló tranzit lehet, amely mind az érzelmi hajtóerőt, mind a fizikai energiát megadja a mozgáshoz. Tartsd meg az egyensúlyt az akaratod és az érzelmeid között, hogy tudatosan működhess! 

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!