Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 32. hét

2024. augusztus 5-11.

Hétfő 08.05.

Vénusz a Szűzben

A kapcsolatok és az anyagiak bolygója a Vénusz augusztus 5. és 29. között folytatja útját a Szűz jegyében. Amikor a Vénusz a Szűz jegyében jár, ahol minden az értelemnek van alávetve, kapcsolatainkat óvatosabban közelítjük meg, akkor válunk nyitottabbá, ha megbízunk a másikban. Szeretetünket gyakorlati eszközökkel fejezzük ki, mint például a másoknak nyújtott szolgáltatások, ügyintézés, aprólékos munkák elvégzése, vagy éppen csak ott vagyunk a szerelmünknek. A Szűz Vénusznak értelmet és célt kell találnia a szerelemnek. A Szűz érzéki, de egyben praktikus is. Romantikus természetünk mellett azt, hogy mit vásárolunk, és milyen szórakozási lehetőségeket élvezünk ebben a néhány hétben, az határozza meg, hogy van-e értelme a dolgoknak vagy sem. Könnyen bűntudatot érezhetünk, ha ilyenkor túlságosan elkényeztetjük magunkat. Ennek az állásnak az árnyékoldala, hogy túlzottan kritikusak, válogatósak vagy aggodalmaskodók lehetünk. A ciklus során központi kérdés lehet az egészséggel való foglalkozás, előtérbe kerülhetnek az alternatív gyógymódok, az egészséges táplálkozás, a testmozgás, azok a tevékenységek és módszerek, amelyekkel javíthatjuk egészségünket és jólétünket. Ebben az időszakban óvatosabban bánunk a pénzzel, az örömökkel és a romantikával. Alaposabban átgondolhatjuk, hogy szükségünk van-e egy adott termékre és nem túl drága-e. A Szűz nem szereti a pazarlást és az extravaganciát, valamint kerüli a pénzügyi kockázatot. Az élet a gondos tervezés, rendszerezés és racionalitás színpadán zajlik, ahol nem az érzések, érzelmek, hanem a rendszerek és tárgyak adják a biztonságot.

Merkúr retrográd

Égi kommunikátorunk a Szűz 4 fokán reggel 7 óra előtt pár perccel megkezdi szokásos hátráló mozgását, ami augusztus 28-ig tart, az Oroszlán 25 fokáról indul majd újra előre. A Merkúr retrográd időszaka olyan problémákat vet fel, amelyek az azt megelőző három hónapban szunnyadtak. Ez egy ösztönös mentális leállási idő, ugyanis tudatalatti tartalmak kerülnek a felszínre, melyek lehetőséget biztosítanak a dologok újragondolására, átszervezésére vagy újrakezdésére. Frusztráltnak és türelmetlenebbnek érezheted magad ebben a kb. 3 hétben, mivel szándékaid megvalósulását mintha láthatatlan erők fognák vissza. Általánosságban elmondható, hogy ebben az időszakban ne intézz feltétlenül fontos ügyeket, ne kezdj bele új vállalkozásba, ne írj alá szerződéseket, ne intézz nagyobb vásárlásokat, mert félreértések, elakadások adódhatnak minden olyannal kapcsolatban, amit a Merkúr ural, a kommunikáció, közlekedés, informatikai eszközök tekintetében.

Hold a Szűz jegyében

Ösztönösen a gyakorlati tevékenységeket helyezzük előtérbe. Ahhoz, hogy érzelmileg elégedettek legyünk, igyekszünk a dolgokat rendbetenni, megoldani a problémákat, segíteni másoknak, újra szervezzük és átgondoljuk a terveinket. Fókuszba kerülhetnek az egészségügyi kérdések is. Észrevesszük a kisebb részeket, amelyek az egészet alkotják, és azon dolgozunk, hogy kisimítsuk őket, hogy magabiztosabban haladhassunk tovább.

Kedd 08.06.

Hold-Merkúr együttállás

Hangulatod változékony és érzékenyebb is lehetsz. Ne most hozd meg fontos döntéseidet, mert az érzelmek jelentősen befolyásolhatják ítélőképességedet. Jó alkalom viszont társaságba menni, érzelmi témákról történő beszélgetéshez.

Szerda 08.07.

Nap-Jupiter szextil

Optimizmust, szerencsét és boldogságot hoz. Ez egy ideális időszak céljaid eléréséhez, az új projektek indítása is előnyös ilyenkor. Mások nagylelkűbbek és elfogadóbbak lesznek veled, különösen a törvény emberei és a tekintélyfigurák. A megtapasztalt növekedés lehet anyagi és spirituális, és lehetőség nyílik gazdagságod növelésére. Jó időszak magasabb szintű tanulmányok folytatásához, távolabbi utazásokhoz. A most elkezdett dolgoknak sikeresnek kell lenniük. 

Csütörtök 08.08.

Merkúr-Vénusz együttállás

Könnyebben el tudod mondani a társadnak, amit szeretnél, jobban ki tudod fejezni magad, szavakba is tudod önteni érzéseidet, szeretetedet a másik iránt. Ugyanakkor te is kaphatsz kedvességet, bókot, ajándékot vagy akár pénzt is. Jó alkalom a kreatív alkotó tevékenységekhez, a művészi képességek fejlesztéséhez, íráshoz, zenéhez, kézművességhez. Jobban megy a tárgyalás, gördülékenyebb a kommunikáció, a vitás helyzetek könnyebben megoldhatók. Kiváló alkalom társaságba menni, randevúzni, vagy akár a régi kapcsolatokat megújítani.

Hold a Mérleg jegyében

Kapcsolatainkat és a környezetünk esztétikáját illető rend megteremtése van a középpontban. Hajlamosak vagyunk a problémákat diplomatikusan kezelni és könnyebben félre tudjuk tenni érzelmeinket, hogy elérjük azt a békét, amelyre vágyunk. Kerüljük a közvetlen konfrontációkat, nehezen hozunk döntéseket, mivel ilyenkor látjuk mindkét oldalt egy adott helyzetben, valamint attól félünk, hogy elveszítjük mások jóváhagyását. Jó alkalom az önvizsgálatra, a partnerrel, külvilággal, csapatmunkával és együttműködéssel járó tevékenységek végzésére.

Péntek 08.09.

Hold trigon Mars-Jupiter

Bátorságot ad és kezdeményezésre, a kezdő lépések megtételére ösztönző tranzit. Optimista és vidám energiával hatja át a mai napot, boldogságot és jó érzéseket hoz. Nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre, mert intuitív módon tudni fogod, mit kell tenned, különösen a kapcsolatokban. Ilyenkor határozottabb, nyíltabb és közvetlenebb vagy tudod, mit akarsz. Őszintén fejezed ki érzéseidet, és bátrabban oszthatod meg szenvedélyes vágyaidat. Lelkesebb vagy, és jobban ki tudsz állni magadért és családodért. 

Szombat 08.10.

Nap-Szaturnusz kvinkunx

Bizonyos dolgokban akadályoztatva lehetsz, nem biztos, hogy úgy tudod kifejezni magad, ahogy szeretnéd, vagy nem teheted meg azt, amit szeretnél. Most türelemre, önfegyelemre és alkalmazkodóképességre van szükség. Bármi előfordulhat, ami visszatarthat, akár betegség miatt nem tudod elvégezni a munkád, vagy te ápolsz valakit, vagy túl sokat kell dolgoznod és nem jut időd a párodra, vagy nem kapod meg a várt elismerést a munkahelyeden, esetleg kritikával is illetnek, de az is előfordulhat, hogy összetűzésbe kerülsz a feletteseddel. Ebben az időszakban fontos figyelmet fordítani a kötelezettségeid teljesítésére, mert ha elhanyagolod, bizony utol érnek majd. Ügyelj arra is, hogy ne vegyél több terhet a nyakadba.

Vasárnap 08.11.

Hold a Skorpió jegyében

Intenzív érzelmekről szól ez a néhány nap. Legyen szó szenvedélyről, lelkesedésről, bánatról vagy vágyról, az érzelmek mélyen megérintenek bennünket. Az a vágy motivál bennünket, hogy a dolgok végére járjunk, a felületesség most nem fog működni. A Skorpióban lévő Hold arra ösztönöz, hogy fedezzük fel saját erőnket. Kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tartsunk, megszabaduljunk félelmeinktől és korlátozó szokásainktól.

Hold-Vénusz szextil

Megfelelő időszak arra, hogy partnereddel, szeretteiddel, barátaiddal legyél. Jó alkalom pihenésre, szórakozásra, társasági élethez, akár randevúzáshoz is. Nyitottabb, őszintébb vagy, könnyebben meg tudod osztani érzéseidet a másikkal. A szerelmi kapcsolatod virágozhat, vagy új barátokra is szert tehetsz. 

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 38. hét

2024. szeptember 16-22. Hétfő 09.16. Hold-Uránusz kvadrát Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!