Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » Uránusz az Oroszlánban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Leginkább a szórakozással, szerelemmel, romantikával, szabadidővel, gyerekekkel, kreatív elfoglaltságokkal és önkifejezéssel kapcsolatos változtatások, újítások és hagyományok frissítése érdekel. Több szabadságra törekszel ezeken a területeken vagy ezeken keresztül, és nem érzed szükségét a megfelelésnek. Lehet, hogy át kell törni néhány akadályt vagy tabut, amelyek az önkifejezéssel, drámával, versengésekkel, randevúzással, romantikával, szerelemmel, szexszel, kikapcsolódással, személyes identitással, valamint a különleges és egyéni kiállással kapcsolatosak.

Annak ellenére, hogy szükség van a fejlődésre, nagyon makacs és határozott lehetsz ezeken a területeken. Csak akkor támadhatod meg a tekintélyt, a hatályos szabályokat és törvényeket, ha úgy érzed, hogy azok korlátozzák a fejlődésünket, és az önmagunkról és kreativitásunkról alkotott képünk forradalmasítását, valamint az új gondolkodásmód kialakítását ezeken a területeken. Briliáns ötleteid vannak a szervezés, vezetés és irányítás új, alternatív és hatékony formával kapcsolatban. Nem az vagy, aki követi a trendeket; inkább létrehozod őket. Reagálsz az intuícióidra és a kreatív impulzusaidra. Fegyelmezettséggel messzire mehetsz. Ellenkező esetben kissé szétszórt lehetsz. A szerelemről, randevúzással, romantikával és vonzalommal kapcsolatos elképzeléseid haladóak és szokatlanok.

Szabadságvágyad a kreativitásában és az önkifejezésében éled ki. Nyughatatlanul törekszel a sikerre, az elismertség megszerzésére, de ha vezetővé akarnak választani, megijedsz a felelősségtől. Olyan korosztályhoz tartozol, akiknek meg kell reformálniuk a hatalom felfogását. Feladatuk, hogy úgy bontakoztassák ki az egyéniségüket, hogy közben egy demokratikus közösséget vezetnek. Amíg ez be nem következik, öntörvényűen kísérletezel az uralkodói szereppel.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!