Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Mars-Uránusz-Algol együttállás

Már egy korábbi cikkemben utaltam rá, hogy július közepén a Mars és az Uránusz egyvonalban állnak a Perzeusz csillagkép béta csillagával, a hírhedt Algollal a (Bika 26°30’).

Az Algol csillagot a tradicionális asztrológia a legpusztítóbb csillagnak tartja, ami szerencsétlenséget, erőszakot és betegséget okoz. Bernadette Brady csillagász és asztrológus szerint az Algol a démoninak vagy egyszerűen gonosznak titulált felháborodott női nem vad, nyers, ijesztő arcát fejezi ki. Ez a csillag hatalmas női erőt, szenvedélyt, hatalmat és az anyatermészet potenciális erejét rejti magában, nem szabad gonosznak nevezni azért, mert erős.

A Mars és az Uránusz együttállása nem ritka jelenség, két évente randevúznak és kicsit felkavarják az állóvizeket (egzakt együttállás július 15.). Hatásukra megnövekedhet bennünk a szabadságvágy, lazítani akarunk a kötöttségeinken, fellázadhatunk a status quo ellen, történhetnek hírtelen, nem várt változások. Ha tudatosan kezeljük ezeket az energiákat, akkor használhatjuk a megújulásra, innovatív ötletek kidolgozására és új dolgok elindítására.

Az Uránusz ritkán találkozik az Algollal, legutoljára 1940-41-ben állt hónapoki egyvonalban vele. Idén június és november között, valamint 2025. április, májusban állnak egyvonalban, mivel az Uránusz közben retrográd lesz.

Amikor a forradalom és a váratlan események bolygója az Uránusz kapcsolódik az Algolhoz, akkor megnövekedhet az igazságtalanság elleni lázadás, a szerencsétlenül járt emberek megsegítésének és a közösség feletti hatalomátvétel szándéka.

Ahogy a Mars, a cselekvés és az agresszió bolygója csatlakozik hozzá, ezt az időszakot – a legerőteljesebben július 13-19 között (tágabban a következő 3 hét) – még intenzívebbé és kiszámíthatatlanabbá teszi, mely egyszerre hozhat destruktív eseményeket, krízis helyzeteket, radikális változásokat, áttöréseket és a kreativitás, a zsenialitás megnövekedett energiáját is magában foglalja.

A Mars és az Uránusz hatása már önmagában is intenzív, az Alogollal együtt, még erőteljesebbé válhat. Az Algoltól, a Démoncsillagtól sokan megrémülnek, de nem lehet csak negatívan értékelni az Algolt. Mint mindennek, neki is megvannak a pozitív aspektusai, a kérdés mire használod, építésre vagy rombolásra. Egyéni szinten el lehet dönteni. Tekinthetsz rá egy eszközként, hogy legyőzd magadban a negatív tulajdonságaidat, a rossz beidegződéseket, a benned levő „szörnyet”, átlépheted a saját korlátaidat, urrá lehetsz a félelmeiden, de ki is vetítheted ezeket az elfojtott tartalmakat a külvilágra, ami természetesen negatív módon csatolódik vissza, persze nem is sejted, hogy belőled indult ki. Kollektív szinten is hozhat forradalmi technológiai változásokat, innovációt, viszont, ha az energia nincs konstruktív mederbe terelve akkor dühöt, erőszakot, lázadást is hozhat. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ahhoz az kellene, hogy mindenki, de legalább az emberek nagy része tudatosan működjön.

Ezért javasolt mostanában még inkább odafigyelni, felesleges kockázatokat nem vállalni, nem hirtelen dönteni, főleg nem olyan fontos területeken, mint a párkapcsolat, munka, pénzügyek. Csak összehangoltan, mindenkinek az adottságainak és a rendelkezésére álló eszközeinek megfelelően kellene változtatni és kilépni a komfortzónából, vagy az aktuális helyzetből, mert ami a másik száznak jó, lehet, hogy neked nem a járható út. Viszont, ha megtaláltad a küldetésedet, azt, amit szívvel-lélekkel és szenvedéllyel teszel, akkor ne engedd magad letéríteni róla. Meg lehet nézni, hogy a képletben hol található a Bika 26°30’, egyáltalán nem biztos, hogy bármi is történik, de azért nem árt oda egy kicsit több figyelmet fordítani.

Kapcsolódó:

https://centralnet.hu/algol-a-demoncsillag

https://centralnet.hu/nap-algol-egyuttallas

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »
Asztrológia

2024. 28. hét

2024. július 8-14. Hétfő 07.08. Vénusz-Uránusz szextil Ilyenkor nyitottabban állhatsz az újdonságokhoz, az új lehetőségekhez,

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!