Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » Plútó a Skorpióban (radix)

Az intimitással, szexualitással, függőséggel, kötődéssel és támogatással kapcsolatos érzéseid intenzívek. Könnyen elmész a szélsőségekig, amikor mélyebb kapcsolatot keresel valakivel, vagy egy különleges projektet, vagy célt keresel. Az a törekvés, hogy kitűnj ezeken a területeken, olykor olyan nyomást tesz rád, hogy ritkán engeded meg magadnak, hogy elégedettnek érezd magad.

Lehetséges, hogy az átlagnál keményebben kell dolgoznod azon, hogy hagyd magad valamivel kevésbé erősnek lenni. Nem félsz gonosznak nevezni, ami az. Az együttérző és a gyakorlatiasság ritka kombinációja vagy. A Plútó uralomban van, így ragyogóan felfogod és megérted a dolgokat, gyorsan átlátod az adott helyzet különböző rétegeit.

Szenvedélyeid lappangó hatalomvágyad irányításában éled meg. Szélsőségesen viszonyulsz helyzetekhez és emberekhez, folyton át akarod alakítani a világot. Ehhez először pusztítasz, aztán segítesz újjászületni – de már a saját kénye-kedved szerint. Fekete mágusként provokálsz és manipulálsz. Életed összes területét végletek és hatalmi játszmák jellemzik. Rögeszméd lehet a mások energiájának leszívása és felhasználása. Generációdnak feladata a mély tudatalatti hatalom alkalmazásának átalakítása.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 25. hét

2024. június 17-23. Hétfő 06.17. Vénusz-Neptun kvadrát Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!