Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 27. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. július 1-7.

Hétfő 07.01.

Nap-Hold szextil

Kiegyensúlyozottan indul a nap a Rák Nap és a Bika Hold harmonikus kapcsolatával, a barátaiddal és a közeledben lévő emberekkel nagyon harmonikus lesz a kapcsolat, és új barátokat szerezhetsz. A mindennapi lét rutinszerű megbeszélései, tárgyalásai és tranzakciói nem fognak akadályokat teremteni. Jó alkalom másokkal lenni. Az ellenkező nemmel való kapcsolat is simább a szokásosnál. Ez különösen jó alkalom arra, hogy átgondold személyes és érzelmi életedet. Az ezen a területen tapasztalható feszültségek most korrigálhatók.

Kedd 07.02.

Neptunusz retrográdba fordul

A transzcendens, az ideális valóság, a képzelet és a spiritualitás bolygója megkezdi szokásos hátráló mozgását, melyet december 8. folytat. A Halak utolsó fokáról lép vissza a Halak 27 fokára. A Neptunusz kb. 5 hónapig tartó retrográd mozgása alatt finoman feloldja a határokat, simán kimozdíthat egy korábban bizonyos attitűdből vagy felfogásból, és elmerít egy őstengerben, ami az anyaméhben levő állapothoz hasonlít, hogy érlelődj és végül újjászülethess. Lebontja nem csak a külvilág és közted levő akadályokat, hanem a saját természeted különböző aspektusai közöttieket is. Annak érdekében, hogy egód megenyhüljön, mert a Neptun végső soron a mélyebb Ént szolgálja. A ciklus eredménye a hamis értékek és a fantáziacélok megsemmisülése, ami végül reálisabb és gyakorlatiasabb életszemléletet eredményez.

Merkúr az Oroszlánban

Égi kommunikátorunk július 2. és 26. között az Oroszlán jegyében folytatja útját.  Amikor a Merkúr az Oroszlán jegyében van, gondolkodásunk pozitívabb, kommunikációnk magabiztosabb. Meggyőzőbbek vagyunk, hiszen önbizalmat árasztunk, és rámenősebbek is lehetünk. Ki merünk állni magunkért és világossá tudjuk tenni álláspontunkat. A hangsúly most a jövőképen van, és nem azon, hogyan jutunk el oda. A részletek most nem annyira fontosak, mert az Oroszlán energiája a nagyobb képről szól, nem az aprólékos dolgokról. Kommunikációnk kifejezőbb, sőt teátrális, drámai és figyelemfelkeltő is lehet. Az Oroszlán szívből beszél, tisztán és lelkesen fejezi ki magát. Melegséget és karizmát sugároz, ami magához vonzza az embereket. Amit eddig esetleg féltünk kimondani, ebben az időszakban lesz bátorságunk hozzá. A Merkúr gyorsasága és az Oroszlán nyíltsága miatt nem árt ügyelni arra, hogy milyen szavak hagyják el a szánkat. Ha másokat nem sikerül meggyőzni, vagy nem értenek egyet velünk, akár indulatosak is lehetünk. Továbbá mivel az Oroszlán fix jegy, meglehetősen dogmatikusak is lehetünk és fennállhat a szűklátókörűség veszélye is. Viszont az Oroszlán szórakoztató és vidám, ezért ezalatt az időszak alatt sok nevetésre is számíthatunk. Ebben az időszakban kreatív ötletekben is bővelkedhetünk. Jó alkalom arra, hogy lelkesedésünket és szenvedélyünket művészi vagy kreatív alkotó tevékenységen, és szellemi mozgékonyságok igénylő játékokon keresztül fejezzük ki.

Hold az Ikrek jegyében

Este a Hold belép az érdeklődő Ikrek jegyébe. Kíváncsiak leszünk, alapvető igényünk, hogy kommunikáljunk, gondolkodjunk és tanuljunk, egyszerre több tevékenységet is tudunk végezni. Ez alatt az idő alatt kicsit szétszórtabbá válhatunk, nehéz összpontosítani, mert valami mindig eltereli a figyelmünket. Sok minden felkelti az érdeklődésünket, a változatosság vágya és az ösztönös kíváncsiság motivál bennünket. Mivel ráláthatunk egy problémára más nézőpontból is, jó alkalom egy elakadt ügyben megtalálni a megoldást.

Szerda 07.03.

Vénusz-Szaturnusz trigon

Ideális párkapcsolati elköteleződéshez és hosszú távú befektetésekhez. Ha most ismerkedsz meg valakivel, esélyes a nagyobb korkülönbség és valószínűleg egy hosszan tartó, lelki párkapcsolat lehet. Ha már van kapcsolatod, a kötődés szorosabbá és stabilabbá válik. Jó időszak kreatív alkotó tevékenységet végezni bár most a forma és a szerkezet fontosabb, mint a szabad stílus. Jó időszak a házasságkötésre, ingatlanvásárlásra, vagy pénzügyi befektetésekre. 

Merkúr-Plútó szembenállás

A Plútó tudatosítani szeretne valamit nagyon! Akár sorsfordító ereje is lehet. Használd ki, ha változtatni szeretnél az életeden. Az benne a jó, hogy bár félelmetesnek tűnik, mindig valami új születik utána. Jó időszak a nagy, radikális beszélgetésekhez, kutatáshoz, titkok feltárásához, az önismereti munkához. Az is lehet, hogy gyökeresen megváltozik a véleményed, átalakulhat a gondolkodás módod. Itt már nem lesz elég a felszínes gondolkodás, a dolgok mélyére kell hatolni és átlátni és megérteni, mi van a mélyebb szinteken. 

Csütörtök 07.04.

Hold-Szaturnusz kvadrát

Ma egy kicsit nehezebb lehet a kapcsolódás másokhoz. Feljöhetnek nyomasztó érzések a múltból, érezheted szomorúbbnak, magányosabbnak, elszigeteltebbnek magadat. A kapcsolatokban ilyenkor könnyen kialakulhat érzelmi hidegség, távolságtartás. Figyelj oda, hogy ne vetítsd ki másokra a negatív érzéseidet, hanem vállalj felelősséget értük! 

Hold a Rák jegyében

Az Ikrek Hold nyugtalansága késő este átadja helyét az érzelmes és békés ösztönös igényeknek, a Hold a saját hazájába tér, belép a Rák jegyébe. Ez idő alatt az összetartozás, a biztonság érzése motivál bennünket. Érzéseink mélyen átjárnak, így ideális alkalom arra, hogy kapcsolatba lépjünk azzal, ami motivál bennünket. Jó időszak a személyes szükségleteinkkel foglalkozni, családunkkal tölteni minél több időt, ideális a lakberendezéshez és gyógyítói tevékenységek folytatásához.

Péntek 07.05.

Mars-Szaturnusz szextil

Ha mostanában kissé céltalanná vált az életed, ezekben a napokban könnyebben visszatalálhatsz önmagadhoz és értelmet találhatsz az életednek. Módszeresen meg tudsz tervezni mindent és megtalálod a legjobb megoldást a problémákra. Elszántan, ambiciózusan és következetesen tudsz haladni előre, kedvező időszak a hosszútávú projektek elindításához, az elképzelések gyakorlatba történő átültetéséhez. A lendület és a bátorság egyesül a türelemmel és fegyelemmel. Úgyhogy, ha van valami komoly munka, amit eddig halogattál, most sokkal könnyebben el tudod végezni. 

Szombat 07.06.

Rák Újhold

A Nap és a Hold együttállása július 6-án 00:57-kor pontosodik be a Rák 14 fokán, melynek alkalmával a személyes, családi és érzelmi életed kerülhet fókuszba. Több szempontból is integráltabbnak és egyben lévőnek fogod érezni magad, mint bármikor máskor, kapcsolataidnak más emberekkel, különösen nőkkel, harmonikusabbnak kell lenniük. Probléma akkor merül fel, ha félsz az érzéseidtől, mert szembesülsz önmagad egy olyan aspektusával, amelyet nem szeretsz. De az érzelmek nem tetszése a probléma, nem maguk az érzelmek. Vizsgáld meg érzelmeidhez való hozzáállásodat. Ez egy jó nap arra, hogy figyelembe vedd személyes életedet, családi helyzetedet és szoros családi kapcsolataidat. A mai események középpontba helyezik őket. Ez az új kezdetek ideje a belső életedben, egyfajta személyes „újhold”. Életed ezen területei ingadozó állapotban vannak, így most könnyebb változtatni, mint az év bármely más időszakában.

Vasárnap 07.07.

Hold az Oroszlán jegyében

Az Oroszlánban lévő Hold egy meleg, nagylelkű, teljes szívből szerető pozíció. Büszkék vagyunk és nem fedjük fel a valódi érzéseinket. Teátrális és drámai tud lenni. Keressük a figyelmet, különleges tulajdonságainkkal szeretnénk kitűnni. Nem tetszenek a személytelen dolgok. Mások agressziója megérinthet, ez a tranzit harc vagy menekülés reakciót válthat ki. Ha az otthoni környezet nem megfelelő, akkor most lehetőség van, hogy elhagyd ezt a közeget. Jó időszak a romantikához és minden kreatív tevékenységhez, a gyermekekkel kapcsolatos tevékenységekhez, az elismerést adó vállalkozásokhoz és a kockázatvállalásra.

Hold-Plútó szembenállás

Érzéseid extrém módon felerősödhetnek és hangulatod szélsőséges ingadozáson mehet keresztül. Az egyik pillanatban még mindent pozitívnak érzel, majd depresszióba is eshetsz. Gyakori érzés ilyenkor a reménytelenség, a félelem, a féltékenység és a megszállottság. Ha lehetőséged van rá, oszd meg valakivel érzéseidet! Figyelj oda, mert most könnyen érzelmi manipuláció áldozata lehetsz. Különösen a nők alkalmazhatnak olyan taktikákat, mellyel alááshatják mások önbizalmát a sajátjuk javára. Az érzelmi befolyás hatására bűntudatot vagy félelmet kelthetnek benned, megpróbálhatják elvenni tőled azt, amihez érzelmileg kötődsz. De mivel kevésbé tudod irányítani ilyenkor saját reakcióidat, te is érzelmi manipulációhoz folyamodhatsz, hogy megnyerj néhány csatát, mely után bűntudat és szégyenérzet marad. Próbálj meg most érzelmi alapon cselekedni vagy reagálni, mert ítélőképességedet elhomályosíthatja pillanatnyi hangulatod. Ne most hozz fontos döntéseket! 

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!