Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 23. hét
Legfrissebbek:
  • 2024. július 29-augusztus 4. Hétfő 07.29. Hold-Uránusz…
  • 2024. július 22-28. Hétfő 07.22. Merkúr-Uránusz kvadrá…
  • Írtál már könyvet vagy érdekesebb jegyzetet? Mindezt spiritu…
  • 2024.07.21. A Telihold július 21-én 12:17-kor teljesedik …
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. június 3-9.

Hétfő 06.03.

Jupiter-Plútó trigon

Ebben a konstellációban a transzformáció bolygója a Plútó nem sokkal van távolabb attól a ponttól, ahol a Jupiter és a Szaturnusz 2020-ban együttálltak. Amikor a Plútó először belépett a Vízöntő jegyébe 2023 márciusában, be is indította azokat a kardinális változásokat, melyek főként az innováció, a technológia, tudomány területével kapcsolatosak, mint a mesterséges intelligencia térhódítása. Egyéni szinten jó időszak átalakítani az életedet, megújulni és megoldani azokat a problémákat, melyekkel már régóta küszködsz. Most sokkal ambiciózusabbnak, erősebbnek, elszántabbnak és optimistábbnak érezheted magad. Ha betartod az erkölcsi normákat, nem viselkedsz önző módon, sőt még másokért is teszel, akkor az nagy megelégedettséggel jár. Ez egy nagyon sikeres, boldog és fejlődéssel teli időszak, úgyhogy készítsd el a jövőre vonatkozó terveidet!

Merkúr az Ikrekben

Az értelem elvét képviselő Merkúr hétfőn belép egyik otthonába, az Ikrek jegyébe, ahol június 17-ig lesz. Ebben az időszakban különösen kommunikatívak, kíváncsiak és társaságkedvelők vagyunk. Jó időszak a tanuláshoz, további ismeretek megszerzésére, felfedezni mindent, ami még ismeretlen, de inkább felületesen, mint elmélyedve és aztán továbbadni másoknak. Könnyen alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez. Érezhetjük úgy, hogy mindenben részt kell vennünk, ami a látókörünkbe tartozik, ezért egy kicsit szétszórttá is válhatunk. A folyamatos kételkedés abban, hogy melyik a helyes út, megnehezítheti a lehetőségeink megvalósítását. Azonban most ebben az egy-két napban kapunk a Plejádok csillaghalmaz jóvoltából a Merkúron keresztül egy olyan lehetőséget, hogy jobban ráhangolódjunk belső látásunkra és megérzéseinkre, melyek pontosan mutatják az utat.

Kedd 06.04.

Merkúr-Plútó trigon

A nagy, radikális, gyógyító beszélgetések ideje. Könnyebben megértheted az élet sötétebbik oldalát, a titkokat, rejtélyeket. Nagy benyomást tudsz tenni a másikra és könnyen rá tudod beszélni valamire. Jó alkalom kutatásra, nyomozásra, üzleti tárgyalásra, nagyobb értékű dolgok vásárlására, önismeretre, asztrológiára, pszichológiára, akár előző életes utazásra is.

Merkúr-Jupiter együttállás

Ez egy jó alkalom az új ötletek végig gondolására, nagyban tudsz gondolkodni és átláthatod az egész képet. Úttörő ötleteiddel most nagyobb az esély arra, hogy sikereket érj el. Szerencsét hozhat ez a tranzit azon az életterületen, ahol most haladnak ezek a bolygók a képletedben. De mindenesetre optimista hangulatot és boldog lelkiállapotot hoz. Bátran és lelkesen kimondhatod a véleményedet. Arra ügyelj, hogy ne hozz azért meggondolatlan döntéseket és figyelj oda a részletekre is, szerződéskötéskor olvasd el az apróbetűs részt is! Remek alkalom új tanulmányokba kezdeni, utazást tervezni, üzletet kötni, barátokkal találkozni, beszélgetni.

Nap-Vénusz együttállás

Tisztán ráláthatsz a kapcsolati és az anyagi területekre, könnyen tudsz cselekedni. Gondolkodj el azon, mit értékelsz magadban és másokban, ezek összhangban vannak-e a valósággal. Ugyanis, ha nem, akkor azok mély érzelmi zavarokat idézhetnek elő. Ebben az időszakban megnő az igényed a szépre, a nyugalomra, vagy lehet, hogy éppen társaságba szeretnél menni, a lényeg az, hogy jól érezd magadat.

Szerda 06.05.

Hold-Jupiter együttállás

Az optimizmus, nagylelkűség, boldogság és elégedettség érzésében töltekezhetsz. Jó hangulatod kedvezően hat a többekre is, ezért az esti órák kedvezőek a társasági eseményekhez. Amit most elindítasz, nagy valószínűséggel sikeres és szerencsés lesz, akár egy kapcsolat, egy pénzügyi befektetés, egy felsőfokú tanulmány, vagy akár egy távoli utazás. Ilyenkor odaadóbb, gondoskodóbb, támogatóbb vagy. Jó alkalom nyilvános szerepléshez, spirituális tevékenységhez, különféle kulturális kapcsolatok létesítéséhez.

Csütörtök 06.06.

Ikrek Újhold

Az Újhold június 6-án budapesti idő szerint 14:37-kor teljesedik ki az Ikrek 17°42’-én. A levegős Ikrek a kíváncsiságáról, gyors észjárásáról, az információ átadásának egyszerű módjáról, a közvetlen környezetünkről szól. A Hold szimbolizálja a tudatalattinkat, az érzeleminket. Az Ikrek jegyében létrejövő újhold felhozhat elfojtott érzéseket, melyeket most meg tudunk érteni és feldolgozni, valamint másokkal könnyebben megbeszélni. Az Ikrek újhold ciklusa kiváló arra, hogy fontos változásokat hajts végre az életedben, új ötletekkel gazdagodj, új terveket találj ki, anélkül, hogy azon gondolkodnál, hogyan valósítsd meg őket.

Péntek 06.07.

Hold-Neptun kvadrát

Érzelmileg elbizonytalanodhatsz, nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot, könnyen becsaphatod magadat vagy mások tévesztenek meg. Ne most hozz fontos döntéseket, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Használd képzeleted erejét és inkább végezz valami kreatív alkotó tevékenységet, ami örömet okoz. 

Szombat 06.08.

Vénusz-Szaturnusz kvadrát

Komolyabbá teszi érzelmeidet, távolságtartáshoz vezethet intim kapcsolataidban, lelassít és arra késztet, hogy nézz szembe a valósággal, és az „itt és most”-ban élj. Arra összpontosíts, hogy javítsd és erősítsd azokat a dolgokat, amelyek hasznos célokat szolgálnak. A Szaturnusz megtanít felelősséget vállalni önmagadért. Megóv attól, hogy szükségtelen kockázatokat vállalj, és segít felépíteni és strukturálni életedet olyan módon, ami később hasznodra válik. A Szaturnusz megtanít a mértékletesség és az óvatosság értékére mind társas kapcsolataidban mind a pénzügyeket tekintve. Jó alkalom a szilárd alapok felépítésére.

Vasárnap 06.09.

Mars a Bikában

Az energetikai erőt képviselő Mars belép a Bika jegyébe, ahol július 20-ig tartózkodik. Ebben az időszakban egy kicsit lecsillapodnak és megnyugodnak a kedélyek. A Mars a tradicionális asztrológia szerint nem érzi jól magát a Bika jegyében, mivel nem igazán tudnak együtt működni, a Mars impulzív és türelmetlen, a Bika pedig lassú és megfontolt.

Úgy tudjuk konstruktív mederbe terelni az energiákat, ha hajlamosak vagyunk céljaink elérésére érdekében türelmesek és kitartóak lenni. Amit a Kos Mars idején elkezdünk, azt a Bika Mars idején kézzelfoghatóvá tudjuk tenni.

Céljainknak észszerűnek, megalapozottnak, és összhangban kell lenniük értékrendszerünkkel. A gyorsaság helyett arra koncentrálunk, hogy helyesen és kellő kitartással végezzük a feladatainkat, valamint lépésről-lépésre haladjunk. A Bika visszafogottsága és túlzott óvatossága miatt ez az időszak nem kedvez az új projektek elindításának és a gyors döntések meghozatalának. Viszont a lassításra és az élet földi örömeinek élvezetére annál inkább. 

Vénusz-Jupiter szextil

Alapvetően kedvező és szerencsés aspektus, kiválóan alkalmas társasági életre és randevúzásra. Harmóniában érezheted magad és jó érzésedet meg is szeretnéd osztani másokkal is. A jókedv, optimizmus és a szeretet érzése hat át. Most jobban ki tudod fejezni személyiségednek szeretetteljesebb és barátságosabb oldalát. Nagylelkűbb, önzetlenebb és kedvesebb lehetsz és vonzóbb leszel a szokásosnál. Minden interakciódnak és kapcsolatodnak együttműködőnek és kielégítőnek kell lennie. Kedvező az utazáshoz is, különösen a távoli tájakra történő utazáshoz. Sokat tanulhatsz más kultúrákról, és kiszélesítheted látókörödet. A pénzügyi befektetéseknek is kedvező időszak. Amire érdemes figyelni, ne ess túlzásokba semmilyen téren!

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 31. hét

2024. július 29-augusztus 4. Hétfő 07.29. Hold-Uránusz együttállás Hirtelen benyomások, tudatalatti impulzivitások érhetnek. Megborulhatnak a

Tovább olvasom »
Asztrológia

2024. 30. hét

2024. július 22-28. Hétfő 07.22. Merkúr-Uránusz kvadrát Jöhetnek kiszámíthatatlan események, váratlan és felkavaró hírek, ami

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!