Előrejelzés

2022.10.11. – Merkúr a Mérlegben

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.10.11. – Merkúr a Mérlegben

Az egyensúly megteremtésében segít, hogy kedden az égi kommunikátor a Merkúr is átlép a diplomatikus Mérleg jegyébe, itt folytatja útját október 29-ig. A tranzit Merkúr jelzi a mentális fókusz és figyelem eltolódását, ahogy áthalad a házakon és a bolygókon, valamint azt, hogy az év során milyen kommunikációt folytatsz másokkal. A Merkúr jelzi a mindennapi rutint is, mivel a körülötted lévő világgal való interakció természetét tükrözi. Jelentéktelennek tűnik, mert hozzászoktunk, hogy nem látjuk a hatását, viszont rendkívül értékes lehet, ha tudatában vagy a „Merkúr funkciónak” az életedben. A legtöbben úgy élik végig az életünket, hogy nincsenek valójában tudatában annak, hogy szavaik hogyan hatnak más emberekre. Ha erre odafigyelsz, tudatosítod és megtanulod irányítani, jelentősen megkönnyíted a saját és mások életét is.

Amikor Merkúr a Mérlegben van, diplomatikusak és barátságosak vagyunk. Ebben az időszakban racionálisabban közelítjük meg a kapcsolatokat. Ugyanakkor a Mérlegben átvonuló Merkúr ingatag energia lehet, miközben megpróbáljuk látni az adott helyzet mindkét oldalát. A gyors döntések meghozatala a szokásosnál nagyobb kihívást jelenthet, mivel semlegesek is akarunk maradni. Lehet, hogy túl könnyen alkalmazkodunk mások véleményéhez, hogy megőrizzük a békét és harmóniát. Tárgyalásaink során nem akarjuk túl keményen érvényesíteni magunkat. Ez azonban megfelelő időszak mások nézőpontjának mérlegelésére és a tárgyalási készségek fejlesztésére. Hajlamosabbak vagyunk igazságos következtetésekre jutni.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!