Retrográd Mars

Az energetikai erő elvét képviselő Mars október 30-án megkezdi hátrálását a Földről nézve, az Ikrek jegyében. Majd 2023. január 23-án indul újra előre. A Mars kb. két évente két hónapot retrográd, így ösztönösen jobban rá vagyunk hangolódva a direkt tranzitjaihoz, ezért hátráló mozgása a legzavaróbb a rutinban és megszokásainkban.

A Mars retrográd időszakában kezdeti lelkesedésünk és érdeklődésünk megtorpanhat. Ez inkább egy reaktív, mint aktív tapasztalati időszak. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden tevékenység megszűnik, de elkezdhetjük kutatni, tetteinket mi motiválja, a korábban kitűzött céljaink érvényesek-e még azzal a témával kapcsolatban, amely házban retrográd. Lehet, hogy valójában nem kell abbahagyni, amit csinálunk, de általában tudatosabb önvizsgálatra és szemlélődésre van szükség. Lehetnek olyan terveink, projektjeink, vállalkozásaink, amelyeket viszont el kell halasztani, vagy teljesen meg is szüntetni, mert hosszú távon eredménytelenek lennének.

A retrográd Mars áthaladása a születési képlet egy bizonyos házában feltárja a pszichés erőforrások rejtett területeit, amelyek szükségesek az ember cselekvésre ösztönzéséhez. Olyan problémákat hoz a felszínre, amelyeket az ember vagy elfelejtett, vagy szándékosan elfojtott bomlasztó tulajdonságaik miatt. Feltépheti a régi sebeket, sérelmeket, emlékeket, frusztrációt okoz, megoldatlan érzelmi konfliktust szabadít fel, melyek látszólag kontextuson kívül keletkezhetnek, de ennek az a célja, hogy a jövő számára új utat nyisson.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!