Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 32. hét

2023. augusztus 7-13.

Hétfő 08.07.

Nap-Jupiter kvadrát

Nagyon magabiztosnak, büszkének, szerencsésnek és optimistának érezheted magad. De szerencsésebb, ha fegyelmezett és mértékletes vagy, valamint tiszteletet és alázatot tanúsítasz. Megváltozhat a nézőpontod, a hitrendszered és bővítheted a tudatosságodat. Mélyebbre mehetsz és elgondolkodhatsz azon, mit kezdesz az életeddel, és kitűzhetsz magadnak új célokat is. Nem csak a szánkékok megfogalmazására, hanem arra is érezhetsz késztetést, hogy cselekedni kezdj céljaid elérése érdekében. De ne vidd túlzásba a dolgokat, ne vállalj be túl sok mindent. Ügyelj arra, hogy az új iránti izgalom ne mutasson túl azon, hogy ne tudd kezelni az ezzel járó felelősséget. A mértékletesség az élet minden területén a legjobb megoldás most.

Kedd 08.08.

Hold-Jupiter együttállás

Az optimizmus, nagylelkűség, boldogság és elégedettség érzésében töltekezhetsz. Jó hangulatod kedvezően hat a többekre is, ezért az esti órák kedvezőek a társasági eseményekhez. Amit most elindítasz, nagy valószínűséggel sikeres és szerencsés lesz, akár egy kapcsolat, egy pénzügyi befektetés, egy felsőfokú tanulmány, vagy akár egy távoli utazás. Ilyenkor odaadóbb, gondoskodóbb, támogatóbb vagy. Jó alkalom nyilvános szerepléshez, spirituális tevékenységhez, különféle kulturális kapcsolatok létesítéséhez.

Szerda 08.09.

Retrográd Vénusz-Lilith együttállás kvadrátban az Uránusszal

A retrográd Vénusz közel kerül az ember rejtett, zsigeri, ösztönös motivációihoz, a tudatalattiban megkérdőjeleződik mindaz, amit a szerelemmel, értékekkel, harmóniával kapcsolatban fontosnak tartottunk és a másokhoz fűződő kapcsolatokon keresztül jelenik meg. A Vénusz együttállásba kerül a Fekete Hold Lilith-tel, aki a nyers ösztöneinket, elfojtott vágyainkat, legsötétebb részünket szimbolizálja, ő az, aki egyenrangúságra törekszik és nem hajlandó alávetni magát másoknak. Az Uránusz hirtelen megvilágítja és felszínre hozza az elfojtott érzelmeinket, melyek különös módon törhetnek ki, felrúgva a társadalmi elvárásokat melyeknek már nem szeretnénk megfelelni.

Csütörtök 08.10.

Merkúr-Jupiter trigon

Optimizmust és jó híreket hoz. A kutatást, a tanulást és a társasági életet részesítjük előnyben. Jó alkalom terveket készíteni, mert jól működnek az ösztöneink, jövőorientáltak vagyunk és gondolkodásunk pozitív. Most ideális utazást megtervezni, vagy elutazni valahova főleg messzi tájakra. Nyitottságunk lehetővé teszi ismereteink és látókörünk bővítését. Az üzleti kapcsolatok is jól működnek, ideális időszak a tárgyalások lebonyolítására és a szerződések aláírására. Mindenfajta jogi ügynek megfelelő. Szerencsés időszak, ami növeli az elégedettségünket és boldogabbá is tesz.

Péntek 08.11.

Hold kvadrátban a Marssal és a Neptunnal

Szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni. Viszont nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot, könnyen becsaphatod magadat vagy mások tévesztenek meg. Ne most hozz fontos döntéseket, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Használd képzeleted erejét és inkább végezz valami kreatív alkotó tevékenységet, ami örömet okoz. 

Szombat 08.12.

Hold-Szaturnusz trigon

Türelmesebb leszel és kevésbé érzékeny, így megfelelő időszak az összetettebb problémák kezeléséhez, vagy másoknak lelki témában segíteni, tanácsot adni.  Ha a józan eszedre, a hagyományos értékekre és a múltbeli emlékeidre támaszkodsz, az nagyban segít a döntésekben és a problémák megoldásában, melyek az otthonnal, családdal kapcsolatosak. Az is lehet, hogy egy bölcs idős asszonytól kérsz tanácsot. Kedvező alkalom arra, hogy meglátogasd szüleidet és nagyszüleidet, beszélgessetek a múltról, régi fényképeket és emlékeket nézegessetek.

Vasárnap 08.13.

Nap-Vénusz alsó együttállás

A Vénusz retrográd tranzitja idején együttáll a Nappal, ezt hívjuk alsó együttállásnak. Ilyenkor a Vénusz a legközelebb kerül a Földhöz pályáján, és esti csillagból hajnalcsillag lesz, ugyanis visszahátrál a Nap mögé. A Vénusz ciklusának ezen mérföldkövével kapcsolataink és értékeink új kezdetének szakaszához értünk. Az alsó együttállás, elindítja az értékekkel és szükségletekkel kapcsolatos folyamatokat, kit és mit értékelünk, mire vágyunk a kapcsolatainkban. Feltárja annak szükségességét, hogy meglássuk önmagunk olyan aspektusait, amelyek általában rejtve vannak a szemünk elől. Ezek az értékek gyakran szöges ellentétben állnak a tudatosan vallottakkal, és a legmélyebb érzelmi zavarokat idézhetik elő. A Vénusz retrográd tranzitjai során nagyon sok hiba követhető el, nagyrészt azért, mert ez olyan ritka, és így idegen a mindennapi tapasztalatoktól.

A hátrálás során az életünkben fellépő viszály mértéke jelzi a távolságot az alapvető értékeinktől és magasabb szintű kreatív inspirációinktól. A hirtelen fellépő egyensúlyhiány egy ellentétes pólus felé billentheti az embert, hatalmas felfordulásokat idézve elő a kapcsolatokban és a személyes tapasztalatokban. Az összes zűrzavar egyetlen probléma felnagyítása lehet. Ideális esetben itt az ideje, hogy elgondolkodjunk azon, melyek a legmélyebb, legszemélyesebb, kreatív szükségleteink, és milyen forrásból származnak ezek az igények. Itt az ideje annak, hogy feltárjuk saját szükségleteinket a szeretetre és a gondoskodásra, és megvizsgáljuk, mennyire vagyunk képesek befogadni ezeket.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!