Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 46. hét

2023. november 13-19.

Hétfő 11.13.

Skorpió Újhold

A Nap-Hold együttállás november 13-án 10:27-kor teljesedik ki a Skorpió jegyének 20°44’-én. Az Újhold együttáll a Marssal és szemben áll az Uránusszal, a Neptunusszal pedig trigont alkot. Az újholdak mindig az új kezdetek energiáit hordozzák magukban, amit itt elkezdesz, nagyobb eséllyel viheted sikerre. Az Újholdról itt olvashatsz bővebben.

Kedd 11.14.

Hold-Merkúr együttállás

A Nyilasban járó Hold optimista és vidám energiája ellensúlyozza a Szaturnusztól még érkező, de már egyre oldódó nyomasztó érzést. A Hold Merkúrral történő együttállásának hatására hangulatod változékonyabbá válhat és érzékenyebb is lehetsz. Ne most hozd meg fontos döntéseidet, mert az érzelmek jelentősen befolyásolhatják ítélőképességedet. Jó alkalom viszont társaságba menni, érzelmi témákról történő beszélgetéshez.

Szerda 11.15.

Merkúr-Vénusz szextil

Könnyebben el tudod mondani a társadnak, amit szeretnél, jobban és könnyebben ki tudod fejezni magad, szavakba is tudod önteni érzéseidet, szeretetedet a másik iránt. Ugyanakkor te is kaphatsz kedvességet, bókot, ajándékot vagy akár pénzt is. Jó alkalom a kreatív alkotó tevékenységekhez, a művészi képességek fejlesztéséhez, íráshoz, zenéhez, kézművességhez. Jobban megy a tárgyalás, gördülékenyebb a kommunikáció, a vitás helyzetek könnyebben megoldhatók. Kiváló alkalom társaságba menni, randevúzni, vagy akár a régi kapcsolatokat megújítani.

Csütörtök 11.16.

Jupiter kvinkunx Vénusz és Merkúr

Ez egy kihívást jelentő aspektus, ami nyugtalanságot és türelmetlenséget idézhet elő. Előfordulhat, hogy túlbecsülöd a képességeidet, túlzásokba esel, vagy alábecsülsz egy helyzetet, de a túlzott engedékenység és a különböző lehetőségek közötti választási képtelenség is a lehetséges kimenetek közé tartozik. Most a Bika Jupiteren van a hangsúly, oda mutat a „sors ujja”, ott lenne szükség a perspektíva vagy a hitrendszer megváltoztatására. A Bika jegyében hátráló Jupiter személyes érték- és hitrendszerünkre irányítja a figyelmet. Gondold át, valóban jó úton haladsz-e, hiszel-e a céljaidban, azok összhangban vannak lelki igényeddel, mi az, amit érdemes megtartani és mit kellene újraértékelni?

Péntek 11.17.

Nap-Mars-Neptun trigon

Ebben az időszakban érzékibb, kedvesebb és kreatívabb lehetsz, vonzóbbnak érezheted magad, ezért jó alkalom a romantikus találkozásokhoz, igazi testi lelki kapcsolódáshoz. Most könnyebb olyan partnert bevonzani, aki kevésbé agresszív, viszont spirituálisan fogékonyabb. Ilyenkor felerősödhet a képzelőerőd és fantáziád, nagyobb lelki erőt és bátorságot érezhetsz álmaid, vágyaid eléréséhez. Jó időszak spirituális tevékenységekhez, okkult tudományok tanulmányozásához, az asztrológia megértéséhez, kreatív alkotó tevékenységekhez, tánchoz, zenéhez. Fokozott érzékenységed miatt késztetést érezhetsz, hogy segíts másoknak, és kiállj az elesettebbekért. Könnyebben rá tudsz hangolódni mások motivációira, ami segít megérezni bizonyos eseményeket. Bízz az ösztönös megérzéseidben!

Szombat 11.18.

Nap-Mars együttállás

Magabiztosnak, kezdeményezőbbnek és bátrabbnak érezheted magad, ugyanakkor ez az időszak tele van agresszív energiával, türelmetlenséggel, könnyen vitába keveredhetsz és mivel az ember ilyenkor ösztönösen cselekszik, elszabadulhatnak az indulatok. Hacsak nem kell magadat vagy mást megvédeni, igyekezz megteremteni a harmónia állapotát, és ezt az energiát tudatosan konstruktív módon kivezetni, egyébként kárt okozhatsz vele a környezetedben. A legjobb ilyenkor kreatív tevékenységet végezni, mozogni, sportolni, vagy belevágni egy új projektbe.

Vasárnap 11.19.

Hold-Merkúr-Vénusz „kis tehetségháromszög”

A Vízöntő jegyében haladó Hold, melynek hatására nyitottabbá válsz az új dolgokra, harmonikus kapcsolatba kerül a Merkúrral és Vénusszal. Ez a nap jó alkalom a társasági élethez, mert meghozza a hangulatot a beszélgetéshez. Érzéseidet a szeretet, a béke, a harmónia tölti el, és azokkal összhangban tudsz kommunikálni. Jó alkalom a családi és párkapcsolati problémák megbeszélésére. Intuitívabb leszel és őszinte érdeklődéseddel megnyugtathatod az embereket. Könnyen el tudod látni a rutinszerű szellemi munkáidat, az írás tekintetében is egy produktív nap lehet, de kedvező a kreatív, művészi, zenei tevékenységekhez.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!