Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 12. hét

2024. március 18-24.

Hétfő 03.18.

Hold-Szaturnusz trigon

A Rák jegyében, saját otthonában haladó Hold és a Halak Szaturnusz harmonikus fényszöge. Türelmesebb leszel és kevésbé érzékeny, így megfelelő időszak az összetettebb problémák kezeléséhez, vagy másoknak lelki témában segíteni, tanácsot adni.  Ha a józan eszedre, a hagyományos értékekre és a múltbeli emlékeidre támaszkodsz, az nagyban segít a döntésekben és a problémák megoldásában, melyek az otthonnal, családdal kapcsolatosak. Az is lehet, hogy egy bölcs idős asszonytól kérsz tanácsot. Kedvező alkalom arra, hogy meglátogasd szüleidet és nagyszüleidet, beszélgessetek a múltról, régi fényképeket és emlékeket nézegessetek.

Kedd 03.19.

Merkúr-Felszálló holdcsomópont együttállás

A Kos felszálló Holdcsomópontja az egyéniséget, a bátor és határozott tetteket hangsúlyozza, szemben vele a Mérleg Leszálló Holdcsomópont pedig a kapcsolatainkra összpontosít.  A kettő harmonikus együttműködtetésére kellene törekedni, azaz saját szükségleteidet összhangba hozni másokéval. A Merkúr segít mindezeket megérteni, hol és mivel kapcsolatban kellene bátrabban viselkedni, magabiztosabbá válni, jobban érvényesíteni az akartodat, új útra lépni és szembenézni a kihívásokkal. Úgy, hogy miközben felvállalod önmagad felvállalása megőzöd kompromisszumkészségedet és diplomáciai érzékedet. .

Szerda 03.20.

Nap a Kosban, tavaszi napéjegyenlőség

A Nap március 20-án hajnali 4:06-kor belép a tüzes, bátor és lendületes Kos jegyébe. A Kos jegye indítja az asztrológiai kört a tavaszi napéjegyenlőséggel. A Kos bátor gondolkodás nélküli cselekedete nélkül nem lenne élet a földön. A Kos jegyén keresztül haladó Nap erőben van, hatására lelkesebbek, spontánabbak, bátrabbak vagyunk. Ha valami jelentős dolgot szeretnénk elindítani, ez a legalkalmasabb időszak az új kezdetekhez.

Beköszönt a csillagászati tavasz és elindul egy újabb szakrális kör. Ez a valódi új év, a megújulás, az új élet kezdete. Elkezdődik egy új korszak a régi minden lenyomatával együtt, visszük tovább azt, amivel még feladat van. Érdemes ilyenkor összegezni, számot vetni, lezárni és egy emelkedettebb testi, lelki, szellemi szintre lépni, hogy ezt az energiát tedd bele az új kezdetedbe. Tudatosan figyelj arra, hogy ebben az 1-2 napban, milyen gondolataid vannak, mit kommunikálsz, milyen érzéseid vannak. Próbáld meg magad felhangolni, mert ez az alaprezgés fogja behangolni a következő körödet.

Csütörtök 03.21.

Nap-Plútó szextil

A szokásosnál elszántabbnak érezheted magad céljaid elérésében. A Plútó intenzív energiája segít a siker elérésében. Most könnyebben meg tudsz oldani egy nehezebb feladatot, és könnyebb elengedni egy rossz szokást is. A Plútó növeli vonzerődet is, ami lehet szexuális jellegű vagy az, hogy rejtélyes módon hatalmas befolyást gyakorolsz másokra, de ezzel nem tanácsos visszaélni, mert egy következő plútós fényszögnél kihívásokat fogsz tapasztalni. Használd az erődet arra, hogy másoknak segítesz, különösen közösségeknek, ezzel előnyökre tehetsz szert. Ez az időszak elmélyít a rejtélyek megoldásában, az okkult témák megismerésében és a személyes interakciók pszichológiai szempontból történő tanulmányozásában is.

Péntek 03.22.

Vénusz-Szaturnusz kvadrát

Komolyabbá teszi érzelmeidet, távolságtartáshoz vezethet intim kapcsolataidban, lelassít és arra késztet, hogy nézz szembe a valósággal, és az „itt és most”-ban élj. Arra összpontosíts, hogy javítsd és erősítsd azokat a dolgokat, amelyek hasznos célokat szolgálnak. A Szaturnusz megtanít felelősséget vállalni önmagadért. Megóv attól, hogy szükségtelen kockázatokat vállalj, és segít felépíteni és strukturálni életedet olyan módon, ami később hasznodra válik. A Szaturnusz megtanít a mértékletesség és az óvatosság értékére mind társas kapcsolataidban mind a pénzügyeket tekintve. Jó alkalom a szilárd alapok felépítésére.

Szombat 03.23.

Mars a Halakban

A Mars március 23. és április 30. között a Halak jegyében jár. Mivel a Halak a hitről, az együttérzésről, az önfelálozásról és a feltétel nélküli szeretetről szól, ezért a Mars sokkal óvatosabban mozgatja meg az energiákat. A figyelmes és érzékeny Halak nyugtatólag és tompítólag hat a Mars nyers és durvább megnyilvánulásaira. A Halak passzív és álmodozó, kevésbé a cselekvésre összpontosít. Amikor a Mars a Halak jegyében halad jobban vágyunk az álmodozásra és többet használjuk képzelő erőnket. Inkább spirituális és érzelmi szempontok vezérelnek, kerüljük a konfrontációt és akaratunk minden áron történő érvényesítését.

Vasárnap 03.24.

Vénusz-Jupiter szextil

Alapvetően kedvező és szerencsés aspektus, kiválóan alkalmas társasági életre és randevúzásra. Harmóniában érezheted magad és jó érzésedet meg is szeretnéd osztani másokkal is. A jókedv, optimizmus és a szeretet érzése hat át. Most jobban ki tudod fejezni személyiségednek szeretetteljesebb és barátságosabb oldalát. Nagylelkűbb, önzetlenebb és kedvesebb lehetsz és vonzóbb leszel a szokásosnál. Minden interakciódnak és kapcsolatodnak együttműködőnek és kielégítőnek kell lennie. Kedvező az utazáshoz is, különösen a távoli tájakra történő utazáshoz. Sokat tanulhatsz más kultúrákról, és kiszélesítheted látókörödet. A pénzügyi befektetéseknek is kedvező időszak. Amire érdemes figyelni, ne ess túlzásokba semmilyen téren!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!