Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Mars a Rákban (tranzit)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Amikor a Mars a Rák jegyén halad át a tipikus marsikus energiák visszafogottabban és kerülőúton működnek, akár a duzzogás, a passzív agresszió vagy az érzelmi manipuláció formájában is. Ebben az időszakban lelkesen és céltudatosan törekszünk érdekeink érvényesítésére, de kerüljük a közvetlen megközelítést, a konfrontációt, inkább a passzív utat választjuk vágyaink eléréséhez. Nem ugrunk fejest a mélyvízbe, lassan és óvatosan teszteljük a dolgokat. Most nem annyira szeretjük a változást. Óvatos lépéseket teszünk a jövő irányába, az ismerős mintákat megtartva. A stabilitás és kényelem most fontosabb, mint hogy felboruljon az egyensúly. Az új kipróbálása nehézségekbe ütközik a bizonytalanság miatt.

A tények helyett az érzelmek vezérelnek. Ha nem érezzük, hogy érzelmileg kapcsolódunk valamihez, akkor nem valószínű, hogy cselekedni fogunk. Céljaink és terveink hangulati ingadozásoknak is ki vannak téve, tevékenységeink inkább a pillanatnyi hangulatunktól függenek. Hajlamosabbak lehetünk túlérzékennyé válni és túlságosan magunkra venni a dolgokat.

Ilyenkor jobban ki tudjuk fejezni gondoskodásunkat, jobban ki tudunk állni szeretteink érdekében. Bármit megteszünk, hogy megvédjük őket, valamint jobban érezzük a késztetést, hogy másokon is segítsünk. Ha a düh és a harag mégis beférkőzne az otthonunkba, akkor inkább találjunk valami egészséges kivezető utat az energiáknak és az érzelmek feldolgozásának. Jó időszak egy új kreatív tevékenység elindítására, az otthon szépítésére, felújítására és a kert rendbetételére is.

Nap a jegyekben | Hold a jegyekben | Merkúr a jegyekben | Vénusz a jegyekben | Mars a jegyekben | Jupiter a jegyekben | Szaturnusz a jegyekben | Uránusz a jegyekben | Neptunusz a jegyekben | Plútó a jegyekben
[/su_box]

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!