Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » Nap a Bakban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Azok, akiknek a Nap a Bak jegyében van, reális, megalapozott életszemlélettel rendelkeznek. Tudják, hogyan kell cselekedni és elintézni a dolgokat. Egyes Bakok természetesen hátat fordítanak olyan dolgoknak, amelyeket túl komolytalannak tartanak. Azokkal a dolgokkal foglalkoznak, amelyeket érdemeseknek tartanak, ez magában foglalja a saját életüket is. A Bakok valami értékes dolgot akarnak tenni. Földi jegyű rokonaikhoz, a Bikához és a Szűzhöz hasonlóan nekik is hasznosnak és hatékonynak kell érezniük magukat, hogy elégedettek legyenek az életükkel. Azonban erősebb az elismerés iránti igényük. Akkor érzik magukat a legbiztonságosabban, ha a társadalmi keretek rendszerek között mozognak.

A Bakok szeretik leegyszerűsíteni a dolgokat, és örömüket lelik az élet egyszerű dolgaiban. Sokakat azonban vonzanak a státuszszimbólumok, mint pl. az ízléses és szép ruhák és a jó autók.

A Bakok a jövőbe látnak, és terveznek. Lassan haladnak a dolgokkal, de abszolút céljuk, hogy az életben feljussanak a csúcsra. Kitartóan és határozottan haladnak, erejük és céltudatosságuk csodálatra méltó.

A Bakok néha meglehetősen magányos emberek lehetnek, bár ez ritkán fordul elő. Gyakran kissé visszafogottak, és még ellentmondásosak is. Ugyanis minden praktikus dolgot fontosnak tartanak, és ritkán érzelmesek, hacsak a Holdjegyük nem ad rá okot.

A Bak a legleleményesebb jegy az állatöv közül. Rendkívül kreatívak tudnak lenni, ha az anyagi világról van szó. Általában nagyon tehetséges emberek, erős konzervativizmussal és felelősségtudattal.  Humorérzékük a legkülönfélébb lehet, általában őszinték, egyenesek és harapósan szarkasztikusak is tudnak lenni.

Nem vállalsz túl sok kockázatot az életedben. Nagyra értékeled a járt utat és a „kipróbált és igaz” dolgokat. Segítséget tudsz adni abban, hogyan tudja valaki jobban megszervezni és irányítani az életét.

A nagy feladatok és az elhivatottság szerint kormányozza életed. Energiaforrásod a teljesítmény. Kreatívan nyilvánulsz meg a karrierépítésben, a szabályok alkalmazásában és a nevelésben, és kitartó feladatvégzésed siker koronázhatja meg. Úgy uralkodsz másokon, hogy a felelősségükre és a kötelességeikre figyelmezteted őket. Férfiképed fegyelmezett és szigorú, apaképed megbízható, de korlátozó, és teljesítménycentrikus. Főnökként nagy célokat jelölsz ki, ugyanakkor cselekedeteidben és elvárásaidban túlzottan merev lehetsz.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!