Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Áttörés és fordulópont
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024.01.27.

A forradalmiság és az innováció elvét képviselő Uránusz már két napja áll az égen és holnap befejezi tavaly augusztus 29. óta tartó hátráló mozgását és elindul előre a Bika jegyének 19°5’-éről. Az Uránusz hajlamos elszakítani minden olyantól, ami biztonságos. Olyan, mint egy égi ébresztőóra, ami hírtelen felébreszti természeted alvó és ki nem próbált aspektusait.

Holnap a Merkúr (analitikus elme) és a Mars (akarat) találkoznak a Bak jegyében, és az Uránusszal harmonikus (trigon) fényszöget alkotnak. Ez is egy nagyon ambiciózus pozíció (a másik a Nap-Jupiter kvadrát, ami szintén reggel pontosul be), képes leszel a stratégiai gondolkodásra, hosszú távú célok kitűzésére, a problémák megoldására.

Ami eddig stagnált, az mozgásba lendülhet. Áttörheted a korlátaidat, jöhetnek zseniális ötletek, kitalálhatsz új és innovatív módszereket, de az is lehet, hogy újra felül kell vizsgálni vagy át kell gondolni dolgokat, főként azzal az életterülettel kapcsolatban, ahol az Uránusz halad most. Gondolkodj el, mi történt az alatt az idő alatt, amíg retrográd volt (aug. 29-től mostanáig), mi az, ami változtatást igényel. Jöhetnek hirtelen felismerések, megértések és fordulópontok.

Több támogatást is kapunk most az égiektől, rengeteg energia szabadulhat fel. Ha sikerül alázatot, mértékletességet, állhatatosságot és következetességet tanúsítanod, vigyázol arra, hogy ne bánts meg másokat, ha képes vagy elköteleződni a kitűzött célod mellett, és egészséges módon használni az egódat, akkor amit most elindítasz, kiállja az idő próbáját és sikeres lesz.

Kapcsolódó:
Retrográd Uránusz – Az égi ébresztőóra
Transzszaturnuszi bolygók retrográd ciklusa

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!