Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » 2024. 5. hét

2024. január 29 – február 4.

Hétfő 01.29.

Vénusz-Jupiter trigon

Jókedv, optimizmus és a szeretet érzése hat át. Most jobban ki tudod fejezni személyiségednek szeretetteljesebb és barátságosabb oldalát. Jó alkalom randevúzásra, társasági élethez, utazáshoz és a problémás kapcsolatok javítására, otthonod, irodád szépítésére. Pénzügyi befektetéseid most sikeresek lehetnek, vagyonod gyarapodhat.

Kedd 01.30.

Mars-Uránusz trigon

Még együttáll a Merkúr (analitikus elme) és a Mars (akarat) a Bak jegyében, és az Uránusszal harmonikus (trigon) fényszöget alkotnak. Ez a szabad akarat fényszöge, nagyon ambiciózus pozíció (a másik a Nap-Jupiter kvadrát, ami szintén még hat), képes leszel a stratégiai gondolkodásra, hosszú távú célok kitűzésére, a problémák megoldására. Ami eddig stagnált, az mozgásba lendülhet. Áttörheted a korlátaidat, jöhetnek zseniális ötletek, kitalálhatsz új és innovatív módszereket, de az is lehet, hogy újra felül kell vizsgálni vagy át kell gondolni dolgokat, főként azzal az életterülettel kapcsolatban, ahol az Uránusz halad most. Gondolkodj el, mi történt az alatt az idő alatt, amíg retrográd volt (aug. 29-től mostanáig), mi az, ami változtatást igényel. Jöhetnek hirtelen felismerések, megértések és fordulópontok.

Szerda 01.31.

Nap-Hold trigon

A belső béke és egyensúly ideje. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, hogy magadba nézz, és mélyebben megértsd, mit akarsz, mire van szükséged, és hogyan kell elérned. Segíteni tudsz másoknak is saját maguk megértésében. A kapcsolataid révén, különösen az ellenkező neműekkel, jobban megismered magad, mint máskor. Tanulmányozd személyes életedet, és találd meg, mit kell tenni, hogy kijavítsd a félreértéseket és nehézségeket másokkal, amelyek feszültséget keltettek közöttetek. A most kialakított kapcsolatok fontosak lesznek számodra és törekedni fogsz azok megtartására.

Csütörtök 02.01.

Hold-Merkúr-Mars kvadrát

Szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni.

Péntek 02.02.

Merkúr-Neptunusz szextil

Gondolkodásod intuitívvá válik, megérzéseid kiélezetten működnek, szavaid mások számára gyógyító hatásúak és megnyugtatóak lehetnek. Kevésbé vagy képesek a tiszta, logikus gondolkodásra, nem foglalkozol a bonyolult részletekkel. Megértheted, hogy mi az, amiért érdemes áldozatot hozni. Jó alkalom pihenésre, kreatív művészi tevékenységekhez, színházba, moziba menni, zenét hallgatni, meditálni. Figyelj az álmaidra, mert útmutatást vagy plusz információt is kaphatsz általa!  

Szombat 02.03.

Hold-Uránusz szembenállás

Jöhetnek váratlan és szokatlan helyzetek. Érezheted úgy, hogy több szabadságra, változásra van szükséged, ki szeretnél törni valamilyen helyzetből. A kisebb nézeteltérések nagyobb drámákká alakulhatnak. Most semmiképp ne hozz végleges döntést, pláne az érzelmi kapcsolatok tekintetében ne. Az ösztöneid és az intuíciód nem működnek megfelelően. Viszont kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tarts és megszabadulj félelmeidtől és korlátozó szokásaidtól és csinálj valamit egy kicsit másképp.

Vasárnap 02.04.

Hold-Plútó szextil

Mélyen eltemetett érzéseid feljöhetnek az intenzív személyes interakciók során. Érzelmi kapcsolataid szintet léphetnek, vagy véget is érhetnek. Minden, ami szétesőben van az életedben, most újjászülethet. Könnyebben hozzáférhetsz a tudatalattidhoz, feltárhatod problémáid gyökerét, megfejtheted a rejtélyeket, melyek a felszín alatt lapulnak. Kiderülhetnek családodat vagy a kapcsolatodat érintő titkok is.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

IC a Bikában
Szükséged van egy szépséggel és nyugalommal teli otthonra. Ha a gyerekkorod ezt biztosította, szeren…

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!