Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2023.9. hét – Zseniális és szerencsés megoldások
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A hét a Hold negyedik fázisával kezdődik, ami hozhat egy kis feszültséget, hogy átgondold elképzeléseidet, és amennyiben szükséges, változtass rajta. Ha úgy érzed nagy a nyomás rajtad, ne csüggedj, mert csütörtökre megérkezik a megoldás, visszatér a remény és a hit. A csütörtöki nap nagyon különlegesnek ígérkezik, szó szerint varázslatos energiákkal és a szerencse nagyköveteivel a Vénusszal és Jupiterrel. Nagyot léphetünk előre az önszeretetet illető karmikus sebeink gyógyításában és a kollektív sorsfeladatunk beteljesítésében is, mely az értékteremtést, a béke, harmónia, stabilitás és biztonság állapotának megteremtésével áll összefüggésben. Égi kommunikátorunk, a Merkúr is jegyet vált, átlép a határtalan és sokszínű Halak birodalmába, de előtte összekapcsolódik a szigorú tanítóval, a Szaturnusszal még a Vízöntő utolsó fokán, hogy megértést hozzon az elmúlt 3 év eseményeire és megéléseire vonatkozóan.

Hétfő 02.27.

Nap-Hold kvadrát

A lelkiségünket szimbolizáló Hold szerdáig az Ikrek jegyében halad, melynek hatására a változatosság vágya és az ösztönös kíváncsiság motivál bennünket. Alapvető igényünk, hogy kommunikáljunk, gondolkodjunk és tanuljunk, egyszerre több tevékenységet is tudunk végezni. A Nap és a Hold feszült kapcsolatban vannak, ami azt jelenti, ha éppen valamilyen folyamatban, egy elképzelés megvalósításában vagy, akkor elérkezhet az első kihívás. Ha kudarc ér, ne ess kétségbe, ez azért van, mert valamin változtatni vagy finomítani kellene. Szánj időt és gondold át, mi nem működik és változtass!

Feszült időszak lehet, de sok benne a teremtőerő. Ha a munkád, az otthonod, a családod vagy bármely más forrásból származó nyomás nehezedik rád, akkor ezt most nehéz elviselni, különösen akkor, ha a közelmúltban nem voltál hajlandó szembenézni vele. Tudatos cselekedeteid ma impulzívak és átgondolatlanok lehetnek, mivel érzelmeid konfliktusba kerülnek a tudatos akaratoddal. Ingerlékenységet, idegességet vagy túlzott érzelmességet hozhat. De ez a tranzit nem feltétlenül olyan nehéz, attól függően, hogy milyen jól kezeled az érzelmeidet. Ha érzelmileg jó formában vagy, ez energizáló tranzit lehet, amely mind az érzelmi hajtóerőt, mind a fizikai energiát megadja a mozgáshoz. Tartsd meg az egyensúlyt az akaratod és az érzelmeid között, hogy tudatosan működhess!

Kedd 02.28.

Hold-Mars együttállás, Hold-Neptun kvadrát, Hold-Merkúr szextil

A Hold találkozik az energetikai erőt képviselő Marssal, az álmok és illúziók bolygójával, a Neptunnal is feszült fényszöget alkot, az égi kommunikátorral, a Merkúrral pedig harmóniában van.

A keddi nap gyors hangulatváltozásokkal és impulzív reakciókkal indulhat, elképzelhető, hogy érzékenyebbé válsz a szokásosnál és indulatosabb is lehetsz. Érzelmileg elbizonytalanodhatsz, nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot, könnyen becsaphatod magadat vagy mások tévesztenek meg. A délutáni időszak nem alkalmas fontos döntéseket hozni, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Estére kitisztulhat a kép és könnyebbeben átláthatod a dolgokat, mivel érzéseid, intuitív oldalad harmóniába kerül a racionális gondolkodásoddal. Jó alkalom gondolataid megosztására, beszélgetésekre, írásra. Az álmaid és feljövő emlékképeid informatívabbak lehetnek. Az is elképzelhető, hogy megtudsz valamit gyermekkorodról vagy a családodról.

Szerda 03.01.

Az Ikrek Hold nyugtalansága átadja helyét az érzelmes és békés ösztönös igényeknek, a Hold a saját hazájába tér, belép a Rák jegyébe. Ez idő alatt az összetartozás, a biztonság érzése motivál bennünket. Érzéseink mélyen átjárnak, így ideális alkalom arra, hogy kapcsolatba lépjünk azzal, ami motivál bennünket. Jó időszak a személyes szükségleteinkkel foglalkozni, családunkkal tölteni minél több időt, ideális a lakberendezéshez és gyógyítói tevékenységek folytatásához.

Csütörtök 03.02.

Vénusz-Jupiter együttállás (Plútó kvintillel és Hold kvadráttal)

A szerencse és a zsenialitás napja. Ugyanis a szerelem, szépség és anyagiak bolygója a Vénusz kapcsolódik a siker és terjeszkedés elvét képviselő Jupiterrel a Kos jegyében, a Plútó pedig egy mágikus fényszöggel (kvintil) még pluszban megtámogatja őket. Magabiztosan, lelkesen és nagy lendülettel vághatsz bele az új elképzeléseid megvalósításába. Minden, amibe most belekezdesz ezzel a pozitív és optimista energiával lesz feltöltve, valamint szenvedéllyel és a lélek tüzével. Ez a tranzit hozhat szerelmet, pénzt, harmóniát és boldogságot, varázslatos fordulópontot és átalakulást. Ugyanakkor figyelj oda, mert ösztönös reakcióid felerősödhetnek, könnyen túlreagálhatod a dolgokat, valamint túlzott magabiztosságodnak köszönhetően kellemetlen helyzetekben találod magad. A pénzre is figyelj oda, mert könnyelműséged miatt könnyen túlköltekezhetsz. Társasági életre, a romantikára megfelelő alkalom, és ha esküvőt terveztél erre a napra, nagyszerű alkalmat választottál. 

Merkúr-Szaturnusz együttállás

A Vízöntő utolsó fokán (anaretikus fok) együtt áll az értelem elvét képviselő Merkúr és a határ, a struktúrák és a szükségszerűség elvét képviselő Szaturnusz. A Merkúr már ma éjfél előtt pár perccel, a Szaturnusz pedig március 7-én átlép a Halak jegyébe. A Szaturnusz ciklusai meghatározó mérföldkövei a fejlődésnek, kb. két és fél évet tölt minden zodiákusban. Mielőtt átlép a következő jegybe, nem árt összegezni az elmúlt időszak történéseit. Ahogy a Nap két héttel ezelőtt megvilágította ezeket a témákat, most a Merkúrral meg is értheted, és ha eddig nem tetted, áttekintheted, összegezheted és számot vethetsz, melyek a működő és életképes szerkezetek és kötődések az életedben, melyek az idejétmúlt és működésképtelenek, hol vállaltál vagy nem vállaltál felelősséget, meghúztad-e a határaidat, tudtál-e nemet mondani, türelmet gyakorolni, mivel korlátozod magad, milyen terheket cipelsz, milyen félelmeid vannak, milyen vágyaid és elképzeléseid vannak a jövőt illetően, mi az, ami alól fel szeretnél szabadulni. Most koncentráltan, türelemmel és józan ítélőképességgel végiggondolhatod az elmúlt időszakot és átgondolhatod a hosszútávú terveidet, és a nehézségekről is könnyebben tudsz kommunikálni.

Merkúr a Halakban

A Merkúr átlép a mélylélek birodalmába, a Halak jegyébe, ahol március 19-ig tartózkodik. Ebben az időszakban gondolkodásunk vizuálisabb, elménk nyitottabb lesz. Álmaink élénkebbek, gondolataink intuitívabbak és képzeletgazdagabbak lesznek. Ebben az időszakban különösen rá tudunk hangolódni a mély érzelmekre, amely gondolatainkat és kommunikációnkat egyaránt áthatja. Könnyebben hallgatunk a megérzéseinkre, ösztöneinkre döntéseink során is. Elménk szélesre nyílik és olyan megoldásokat is találhatunk, melyekre korábban nem is számítottunk. A végtelen Halak birodalmában elménk is ugyanilyen szintre tágul, így könnyebb lesz megérteni olyan dolgokat, melyeket korábban nem tudtunk megérteni. Azonban nehezebb lesz szavakba önteni gondolatainkat és benyomásainkat, mert elménk olyan messzi területekre vándorol a Halak birodalmában, melyekre nem lehet szavakat találni. Ezért fontos fokozottan figyelni intuíciónkra, mert a tudatalattink könnyebben aktiválódik ilyenkor, és megmagyarázhatatlan módon bizonyosságot nyerünk a dolgokat illetően. Felismerjük, hogy az élet nem mindig logikus, és nem szeretünk fekete-fehérben gondolkodni. Érzékenyebbek és befolyásolhatóbbak leszünk azáltal, hogy a szokásosnál többet tudunk befogadni, és ez túlterheltté is tehet. Ilyenkor könnyebben adóhatnak félreértések, nem figyelünk a részletekre, és értelmetlennek is tűnhet, amit mondunk, mivel nem az elménk diktálja a mondandónkat. Ez az időszak elménk számára inspirációban gazdag és korlátozásoktól mentes, csodálatos új lehetőségeket teremthetünk, mivel a világunkban manifesztálódó események alapja az, amit tudatosan vagy tudatalatt lejátszunk magunknak képzeletben.

Péntek 03.03.

Vénusz-Chiron együtállás

A szépség, harmónia, szeretet bolygója a Vénusz kapcsolódik a karmikus sebeinket szimbolizáló Chironnal a Kos jegyében. A Kos jegyében áthaladó Chiron az értéktelenség érzéséről szól, hogy hiányzik az alapvető én, a magabiztosság, a létjogosultság. A Kos Chiron-Vénusz hatására gyógyulhatnak azok a sebek, melyek a test és psziché yin funkcióival, a női oldalával függenek össze, mint a rendkívüli érzékenység mások viselkedésével kapcsolatban, az alábecsültség érzése egy kapcsolatban, a kínos érzések az intim helyzetekben. Gyógyulás akkor következik be, ha csak akkor kerülsz bele egy intim kapcsolatba, ha a szerelem és a bizalom is jelen van. A psziché yin oldalának érési folyamata egybeesik a karmikus seb azonosításával, gyógyításával és elengedésével, mindez a másikkal való interakción keresztül történhet meg. A félénk, kislányból fokozatosan érett, magabiztos hölgy lesz. A szerelembe esés a másik meggyógyítását vagy a másik általi gyógyulást jelenti. Ha ez az összetevő nincs jelen egy intim kapcsolatban, akkor azt a kapcsolatot nem lehet kielégíteni, vagy nem tarthat elég sokáig ahhoz, hogy valami jelentőssé váljon. A Jupiter áldásos hatása is érvényesül a konjunkcióban, az önszeretet erejét még magasabb fokozatba kapcsolva.

Szombat 03.04.

Hold-Fekete Hold Lilith együttállás

Közben a Hold átvándorolt a melegszívű és nagylelkű Oroszlán jegyébe. Ebben a néhány napban büszkébbek vagyunk és nem fedjük fel a valódi érzéseinket. A hangulat teátrális és drámai tud lenni. Keressük a figyelmet, különleges tulajdonságainkkal szeretnénk kitűnni és nem tetszenek a személytelen dolgok és megérinthet mások agresszív viselkedése. Jó időszak a romantikához és minden kreatív tevékenységhez, a gyermekekkel kapcsolatos tevékenységekhez, az elismerést adó vállalkozásokhoz és a kockázatvállalásra.

A Hold együttállásba kerül a Fekete Hold Lilith-tel, aki a személyes belső erő egy pontja, egy olyan pozíció, ahol megvédjük magunkat, kilépünk a méltatlan élethelyzetekből, elismerjük értékeinket, és bármitől függetlenül megtarthatjuk pozícióinkat. A Hold megvilágítja ezt az energiamintázatot, mely hatással lehet érzelmi életünkre. Most könnyebben kiállhatunk önmagunk és mások védelmében. A Fekete Hold Lilit napi szintű konfliktusokat teremt (T-kvadrátban a felszálló és leszálló holdcsomópontokkal) annak érdekében, hogy beleálljunk végre a társadalmi szintű fejlődés jelen szakaszába, ahol fenntartható módon és az egyszerűség elvén alapulva értéket, stabilitást, biztonságot, békét és harmóniát teremthessünk az életünkben.

Hold-Uránusz kvadrát

Az esti hangulatot kicsit feltúrbózhatja az Uránusz, melynek hatására türelmetlenebbé és impulzívabbakká válhatunk. Izgalomra és valami érdekesre vágyunk, azonban ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

Vasárnap 03.05.

Csendben és nyugalomban telik a vasárnap, nincs semmilyen bepontosodó jelentős fényszög, viszont már érezhető a hétfői Nap-Uránusz szextil pozitív hatása. Lepd meg magad vagy a szeretteidet valamivel!

Meglepetéseket és izgalmakat tartogat a nap. Itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Érdeklődésed, találékonyságod és kíváncsiságod segít ebben. Ez nem a rutinfeladatok elvégzésének az ideje. Most kifejezheted magad egy kicsit különc módon is, nem fogod ettől kényelmetlenül érezni magad. Jó alkalom a kreatív tevékenységekhez is, a csoportos, közösségi programokhoz. Az is lehetséges, hogy véletlenül találkozol valakivel. Ha valamin változtatni szeretnél az életedben, akkor ez egy kiváló alkalom, mert most könnyebben fog menni és nem fog annyira megviselni, mint általában.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!