A múlt heti erőteljes energiákat beindító napfogyatkozáshoz képest ez egy csendesebb hét lesz az égi eseményeket tekintve. Bár a fogyatkozások sem azonnal fejtik ki hatásukat, hanem egy hosszabb időszakra vonatkoznak. Ha a tradicionális asztrológia alapelveit követjük akkor ez a napfogyatkozás 5,5 éven keresztül hat, mivel a fogyatkozás 5,5 órán keresztül tartott. Kollektív szinten nem kell asztrológusnak lenni, aki figyeli az eseményeket, tudja merre tart a világ. Egyéni szinten viszont közelebb kerülhetünk a megoldáshoz, ha megfigyeljük, mely életterületeinket hangsúlyozzák a fogyatkozások. Megtudhatjuk, hol fogunk megküzdeni váratlan helyzetekkel, melyek ugyanúgy lehetnek pozitív események is. De lássuk mi az, amihez a héten könnyítést kapunk, ugyanis az asztrológiai előrejelzés nem jóslás, hanem azt mutatja meg, minek van itt az ideje, milyen energiák hatnak ránk, mit tudunk kevesebb energiabefektetéssel megtenni, még retrográd Merkúr idején is, és mire érdemes odafigyelni.

Hétfő 04.24.

Merkúr-Szaturnusz szextil

A Merkúr ismét harmonikus kapcsolatba lép a Marssal, ezúttal retrográd pozícióban, majd lesz egy harmadik randevújuk is, miután a Merkúr újra elindult előre. A Bika jegyében hátráló Merkúr az értékeinket, tehetségeinket, képességeinket, anyagi javainkat és alapvető szükségleteinket veszi górcső alá. A Mars ahhoz ad erőt, hogy kicsit befele figyelve, a külvilági hatásokat kizárva, feltárjuk az aktuális problémákat és összegezzük a múlt eseményeit. Átgondoljuk, melyek azok a tervek, amelyeket érdemes átültetni a gyakorlatba és kézzelfoghatóvá tenni, és melyek azok az elképzelések, amiken változtatni kell. Nyíltabban, bátrabban és őszintén tudjuk ezeket megbeszélni, lehet, hogy ki merünk mondani olyan dolgokat is, melyekről korábban féltünk beszélni. Ez nem az új kezdetek időszaka, nem most kell belekezdeni egy új projektbe, még akkor sem, ha már feszültek és türelmetlenek vagyunk. Ezeknek az energiáknak inkább találjunk egészségesebb kivezető utat, mint a sportolás, kirándulás, kreatív alkotó tevékenységek stb.  

Hold-Neptun kvadrát

Az Ikrek Hold délután besétál a Neptun kvadrátjába, mely érzelmi bizonytalanságot kelhet. Nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot, könnyen becsaphatod magadat vagy mások tévesztenek meg. Ne most hozz fontos döntéseket, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Használd képzeleted erejét és inkább végezz valami kreatív alkotó tevékenységet, ami örömet okoz.

Hold a Rák jegyében

Az Ikrek Hold nyugtalansága átadja helyét az érzelmes és békés ösztönös igényeknek, este a Hold a saját hazájába tér, belép a Rák jegyébe. Ez idő alatt az összetartozás, a biztonság érzése motivál bennünket. Érzéseink mélyen átjárnak, így ideális alkalom arra, hogy kapcsolatba lépjünk azzal, ami motivál bennünket. Ez a néhány nap jó időszak a személyes szükségleteinkkel foglalkozni, családunkkal tölteni minél több időt, ideális a lakberendezéshez és gyógyítói tevékenységek folytatásához.

Kedd 04.25.

Nap-Felszálló Holdcsomópont együttállás

A tudatos énünket képviselő Nap rávilágít arra, ami a fókuszban van, azokra a témákra, melyeket a felszálló Holdcsomopont képvisel, a fejlődésnek azt a szakaszát mutatja, mellyel szembesülünk és amelyek felerősödnek. A Bika jegyében haladó felszálló Holdcsomópont arra hív bennünket, hogy a kaotikus körülmények ellenére is teremtsük meg a biztonság, stabilitás, béke, harmónia állapotát az életünkben. Találjuk meg azokat az apró dolgokat az életünkben, amelyek boldoggá tesznek. Térjünk vissza egy kicsit a természethez, a földhöz, értékeljük jobban az adottságainkat, hangolódjunk rá jobban fizikai testünkre. Ez az együttállás megmutatja, hogy ki vagy, hogyan tudsz működni önállóan/önellátóbban. Itt az ideje kezelni és elengedni a múlt traumáit, negatív érzelmeit, ahhoz, hogy valóban élvezni tudd az élet apró örömeit és bekapcsolódni az élet áramlásába.

Nap-Szaturnusz szextil

A bölcs és szigorú Szaturnusz harmonikus kapcsolatba lép a Nappal és a felszálló Holdcsomóponttal. Segít megteremteni az értéket az életedben, a stabilitást és biztonságot, és tartóssá is tenni. Türelmesebb, kitartóbb leszel, komolyabban állsz hozzá a dolgokhoz, ami hozzásegít ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Jó időszak a komoly és nehéz feladatok elvégzésére, valamint az idősebbek szakmai tapasztalata után érdeklődni. Esélyes az elismerés vagy előléptetés a szakmai életben, valamint tekintélyszemélyek bizalmát elnyerni.

Szerda 04.26.

Hold-Mars együttállás

A reggeli órákban érzékenyebbek lehetünk főleg a családot érintő témákkal kapcsolatban, vagy viták, konfrontációk során. Hangulatunk is változó lehet, és hajlamosak lehetünk impulzívabban reagálni is. Igyekezz uralkodni indulataidon és vezesd le az energiát inkább más egészséges módon.

Csütörtök 04. 27.

Hold az Oroszlán jegyében

Reggel a Hold átlép a melegszívű, nagylelkű és teljes szívéből szerető Oroszlán jegyébe, aki teátrális és drámai is tud lenni. Büszkék vagyunk és nem fedjük fel a valódi érzéseinket. Keressük a figyelmet, különleges tulajdonságainkkal szeretnénk kitűnni. Nem tetszenek a személytelen dolgok. Mások agressziója megérinthet, ez a tranzit harc vagy menekülés reakciót válthat ki. Ha az otthoni környezet nem megfelelő, akkor most lehetőség van, hogy elhagyd ezt a közeget. Jó időszak a romantikához és minden kreatív tevékenységhez, a gyermekekkel kapcsolatos tevékenységekhez, az elismerést adó vállalkozásokhoz és a kockázatvállalásra.

Hold-Plútó szembenállás

Érzéseid extrém módon felerősödhetnek és hangulatod szélsőséges ingadozáson mehet keresztül. Az egyik pillanatban még mindent pozitívnak érzel, majd depresszióba is eshetsz. Gyakori érzés ilyenkor a reménytelenség, a félelem, a féltékenység és a megszállottság. Ha lehetőséged van rá, oszd meg valakivel érzéseidet! Figyelj oda, mert most könnyen érzelmi manipuláció áldozata lehetsz. Különösen a nők alkalmazhatnak olyan taktikákat, mellyel alááshatják mások önbizalmát a sajátjuk javára. Az érzelmi befolyás hatására bűntudatot vagy félelmet kelthetnek benned, megpróbálhatják elvenni tőled azt, amihez érzelmileg kötődsz. De mivel kevésbé tudod irányítani ilyenkor saját reakcióidat, te is érzelmi manipulációhoz folyamodhatsz, hogy megnyerj néhány csatát, mely után bűntudat és szégyenérzet marad. Próbálj meg most érzelmi alapon cselekedni vagy reagálni, mert ítélőképességedet elhomályosíthatja pillanatnyi hangulatod. Ne most hozz fontos döntéseket!

Péntek 04.28.

Hold-Merkúr kvadrát

Lehetnek nézeteltéréseid elfogultságod vagy rosszkedved miatt, és lehet, hogy erőteljesebben fejezed ki véleményedet, anélkül, hogy a másikkal törődnél. Viszont ez most nem a legmegfelelőbb alkalom, hogy kioktass másokat. Gondolataid és érzéseid konfliktusban állnak egymással. Érzelmeid befolyásolhatják gondolataidat és fordítva intellektusod is hat érzelmeidre. Kicsit állj meg és figyeld meg, mi zajlik belűl. Egyébként a legjobb ilyenkor, ha belefogsz valamilyen szellemi munkába, vagy akár egy otthoni rendrakásba.

Szombat 04.29.

Mars-Uránusz szextil

A Rák Mars harmonikus kapcsolatba kerül a Bika Uránusszal. A Mars ad némi lelki erőt, hogy könnyebben változtass életed azon területén, ahol az Uránusz éppen áthalad. Ezek a változtatások most könnyebben és zökkenőmentesebben tudnak zajlani. Ebben a néhány napban fokozottabban vágyhatsz az izgalomra, a szokatlan és nem hétköznapi dolgokra. Inspiráltabbnak és motiváltabbnak érezheted magad, így könnyebben boldogulhatsz az összetettebb feladatokkal. Ha van olyan tennivaló, melyre nehezen szánod rá magad, akkor használd ki ezt az impulzív energiát arra, hogy elkezded, ezzel megtetted a legnehezebb lépést.

Most könnyebben és bátrabban tudsz kapcsolódni valakivel, aki vonzó számodra. Lehet, hogy az illető kissé különc, vagy különleges valamiben. A szexuális életed is felpezsdülhet ebben az időszakban. Jó alkalom arra, hogy megújítsd a kapcsolatodat a partnereddel, lepd meg valamivel! De arra is jó, hogy elszakadj azoktól a kötelékektől, melyek korlátoznak önkifejezésedben vagy szabadságodban, nem csak a kapcsolatok tekintetében, hanem a munkahelyedet vagy egyéb dolgokat illetően is, ahol nem tudsz sikeres és boldog lenni.

Hold a Szűz jegyében

Ösztönösen a gyakorlati tevékenységeket helyezzük előtérbe. Ahhoz, hogy érzelmileg elégedettek legyünk, igyekszünk a dolgokat rendbetenni, megoldani a problémákat, segíteni másoknak, újra szervezzük és átgondoljuk a terveinket. Fókuszba kerülhetnek az egészségügyi kérdések is. Észrevesszük a kisebb részeket, amelyek az egészet alkotják, és azon dolgozunk, hogy kisimítsuk őket, hogy magabiztosabban haladhassunk tovább.

Vasárnap 04.30.

Hold-Szaturnusz szembenállás

A Szűz Hold szembe kerül a Halak Szaturnusszal. Itt az ideje a külső és belső rendrakásnak, lenézni a lélek mélyére, mi zajlik belül valójában. Ne aggódj, ha egy kicsit szomorúnak, magányosnak érzed magad, ha teheted, tölts egy kis időt reggel egyedül magaddal. Ilyenkor nehezebben tudod megosztani érzelmeidet, ami távolságtartáshoz vezethet kapcsolataidban. Fontos ezt tudatosítani, nehogy a rossz hangulat gondot okozzon a kapcsolatban. Az embereket hidegnek és távolságtartónak érezheted. Leginkább az érzelmi kapcsolatban lehetnek problémák, bűntudatot, terhet, felelősséget érezhetsz egy nálad sokkal idősebb vagy fiatalabb személy miatt. Ez is szerencsére csak néhány órán át tartó érzés.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!