Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Nap a Skorpióban

október 23-tól november 22-ig

A Mérleg a külvilágot, a többi embert jelképezi, akik azért lépnek az életünkbe, hogy közelebb vigyenek minket saját magunkhoz. Ebben a stációban viszonylag könnyű dolgunk van, mert ha nem tetszik az üzenet, amit képviselnek, akkor tovább lépünk.

Viszont a zodiákus következő állomása a Skorpió gondoskodik arról a maga titokzatos és rafinált módján, hogy ne tudjunk olyan könnyen szabadulni. A Skorpió és a 8. ház varázslatos energiája úgy el tud bűvölni két embert, hogy fokozatosan szoros kötelék alakul ki köztük.

A Skorpió egy elképzeléshez való ragaszkodást fejez ki, képes beférkőzni a tudatunkba és nem hagy békén, folyton azt a víziót mutatja nekünk, amire vágyunk, és azt ígéri, hogy az ő segítségével elérhetjük azt.

Aki rendelkezik Skorpió érdekeltséggel, vagy hangsúlyos a 8. háza, átérezheti ezeket. Engem is beszippantott az energiája különösen az asztrológiával kapcsolatban, laknak egy páran a 8. házamban.

Ugyanis a Skorpió energiája nem csak egy személlyel tud összekötni, hanem egy céllal is, melynek az ember mindent képes alárendelni, megszállottan minden erejét és idejét a cél megvalósításának szentelni, az élet minden más részét képes teljesen a háttérbe szorítani. Hiszen ez a Skorpió titkos szándéka, minden élet ellensége. Számára csak a fekete vagy fehér létezik, nincs középút, nincs kompromisszum.

A Skorpió varázsszere nem más, mint egy elképzelés az összetartozásról, és az elvárásokról, hogy mit kellene tennie a másiknak. Mivel természetünknél fogva előszőr a jóhoz kötődünk, bizonyos időnek el kell telnie, hogy fokozatosan felszínre kerüljenek árnyékrészeink. Bizonyára sokan megéltek nagy szerelmet, ami aztán valamilyen módon a kapcsolat poklába ment át.

A Skorpió nélkül viszont nem tudnánk megtapasztalni a bennünk rejlő mélységet, hiszen már az elején kioldalaznánk belőle. Viszont ez az út vezet az önismeret birodalmába, hogy aztán a Nyilas stációjában elindulhassunk a még felderítetlen tájakon.

Kapcsolódó:
Nap a Skorpióban (tranzit)
Nap a Skorpióban (radix)
Skorpió (Scorpio) jellemzése

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 43. hét

2024. október 21-27. Hétfő 10.21. Hold-Jupiter együttállás, Neptunusz kvadrát A siker és terjeszkedés elvét képviselő

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!