Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Mars a Nyilasban (tranzit)

Az akarat, cselekvés és kezdeményezés bolygója, a Mars jól érzi magát a szintén tüzes Nyilas jegyében. Ebben az időszakban tetteinket hitünk motiválja. Sok mindent szeretnénk elérni, felfedezni és kibővíteni, szeretjük a kalandot és a hódítást, és nagyobb valószínűséggel vállalunk kockázatot.

Optimistábban állunk az élet dolgaihoz és meglátjuk a lehetőséget abban is, amiben korábban nem láttuk, viszont túlzásba is eshetünk, ha nem vagyunk mértékletesek. Nem igazán tetszenek ilyenkor a rutin feleadatok, és gyorsan nyugtalanokká válunk, ha bezárva érezzük magunkat.

Keressük az igazságot, és minél több mindent fedezünk fel, annál jobban megismerhetjük önmagunkat és az életünk történéseit. Szívesen és magabiztosan kezdünk bele új projektekbe vagy kihívásokba, bár hajlamosak vagyunk gyorsan feladni őket, mert időközben rájövünk, hogy magasra állítottuk a mércét.

Kiváló időszak az utazáshoz és olyan élményszerzéshez, melyek tágítják elménket és szívünket, és felismerjük, hogy sokkal több van a világban, mint hittük. Nem feltétlenül szükséges távoli tájakra utazni, ugyan ilyen jó, ha olvasol vagy beiratkozol egy új kurzusra, vagy érdekes emberekkel töltesz időt.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!