Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Bika Újhold
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. május 8.

Az Újhold szerda kora reggel 5:21-kor teljesedik ki a Bika 18 fokán, a Budapestre felállított képlet aszcendensén. Az újholdak az új kezdetek energiáját rejtik magukban. A Bika Újhold kedvez annak, hogy hosszú távon elköteleződj személyes céljaid mellett, biztos és stabil alapokat teremts elképzeléseidnek, melyeket most átültethetsz a gyakorlatba és termékennyé tehetsz.

Vizsgáld felül, hogy a meglévő céljaid összhangban vannak-e értékrendszereddel és adottságaiddal. Melyek azok az értékek, amelyek vezérlő elvként játszanak szerepet az életedben? Értékeled-e és tiszteled-e saját magadat? Hogyan állsz az anyagi kérdésekhez, milyen a viszonyod a pénzzel? Nézd meg, hogy a céljaid megvalósításához rendelkezel-e eszközökkel? A megvalósítás örömet okoz-e vagy folyamatosan akadályokba ütközöl?

A Bika felső szintje a hit. Hiszel-e abban, hogy megkaphatod azt, amihez nem ragaszkodsz? El tudod-e engedi a görcsös akarást és elvárásokat, ami a birtoklást illeti? Hiszel-e eléggé magadban, hogy meg tudod teremteni a (belső) biztonságot és nem kívülről várod? Képes vagy-e magadnak határt szabni és korlátokat állítani? Képes vagy-e örülni annak, amivel rendelkezel?

Most leginkább azokban a házakban/életterületeken kezdhetsz valami újat, amelyek a Bika jegyében kezdődnek, főleg, ha van bolygód a Bika 15 és 21 foka között. Ott teheted meg a következő lépést, alapozhatsz meg valami újat, teremtheted meg a biztos és stabil körülményeket, és valósíthatod meg, amiről álmodtál. Ha van valami, aminek szükséges a lezárása ehhez, az is könnyedébben történik meg.

Az Univerzumban bőség van, de ne arra koncentrálj, ami nincs, hanem arra, ami elérhető számodra. Az egyszerű és nagyszerű dolgok is örömöt tudnak okozni, sok mindenben meg lehet élni a gazdagságot és boldogságot.  

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!