Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 39. hét

2024. szeptember 23-29.

Hétfő 09.23.

Vénusz a Skorpióban

A szépség és szeretet elvét képviselő Vénusz szeptember 23 és október 17. között a Skorpió jegyében jár, ahol a mély és szenvedélyes kapcsolatok állnak a középpontban, a Skorpiót ugyanis nem érdekli a felületesség. A felszínes flörtök most nem elégítenek ki, hiszen testi-lelki kapcsolatra vágyunk valakivel, aki különleges. Egy olyan kapcsolatra, mely ellenállhatatlan, tabukat megdöntő, szélsőséges, intenzív és felejthetetlen. A kapcsolataink rendkívül fontosak számunkra, és még azt is érezhetjük, hogy felemésztenek bennünket. Törekvésünk az intenzív közelség felé irányul, a mélység és az intimitás egyre fontosabbá válik.

😉

A szépség és a szeretet nagyasszonya, Vénusz szeptember 23. és október 17. között a Skorpió jegyében bandukol. Igen, ott, ahol semmi sem túl egyszerű, és ahol a „mély és szenvedélyes” nem csak üres frázis. A Skorpió ugyanis a felületességgel úgy van, mint mi a hideg kávéval: nem kér belőle! Szóval, ha eddig csak felszínes flörtökkel operáltál, most érezheted, hogy valami mélyebb, tartalmasabb hiányzik – mondjuk, egy testi-lelki kémia valakivel, aki egyszerre ellenállhatatlan és… kicsit őrjítő. És ne lepődj meg, ha a kapcsolataid most olyan mélyre visznek, hogy már szinte ki sem látszol belőlük. Közelség? Intimitás? Naná! Ha eddig nem tudtad, mi az a mélység, készülj: most kapod az ízelítőt. És hát, felejthetetlen élmény lesz…

Kedd 09.24.

Merkúr-Uránusz trigon

Megnyílhatnak nem várt, új lehetőségek, új utak is előtted. Legyél nyitott rájuk! Ebben az 1-2 napban sokkal intuitívabb leszel, megérzéseidben most jobban bízhatsz. Figyelj az álmaidra, azok is hozhatnak plusz információt a tudatalattidból. Jöhetnek bevillanó sugallatok, lehetnek zseniális ötleteid, megoldást találhatsz problémáidra. Könnyen szerezhetsz új barátokat, ismeretségeket. Felerősödnek a pszichikai képességek, jó alkalom az asztrológia vagy más okkult témák tanulmányozására.

😉

Új lehetőségek kopogtatnak az ajtódon, de persze csak akkor, ha hajlandó vagy
kinyitni! Ebben a pár napban az intuíciód úgy megugrik, hogy az álmok is mély
értelmet nyernek – vagy legalábbis te úgy érzed. Sugallatok, zseniális ötletek
és hirtelen megvilágosodások követik egymást, de ne aggódj, ha mégsem leszel
Einstein – jó időszak ez új barátok szerzésére, és arra, hogy okkult
érdeklődésedet felturbózd. Nézz csak bele az asztrológiai könyvekbe, sosem
tudhatod, mi ragad meg!

Szerda 09.25.

Merkúr-Neptun szembenállás

A spirituális és misztikus témákkal való foglalkozás előtérbe kerülhet. Intuitívabbá válhatsz, megnyílhatsz a transzcendens világ felé, sokkal ideálisabbnak érzékeled a dolgokat annál, mint amilyenek valóban. Megélénkült fantáziádat és képzeletedet éld meg kreatív alkotó tevékenységekben, vagy táncolj egy jót, nézz egy romantikus vagy sci-fi filmet. Érdemes ebben az egy-két napban jobban odafigyelni és kiszűrni a valós információkat a sok haszontalan információ közül, ugyanis a Neptun leködösítheti az elmét. Ha teheted, ne most hozz fontos döntéseket és ne most végezz komoly szellemi munkát. A közvetlen kapcsolatok ki vannak téve a félreértéseknek, megtévesztéseknek és becsapásnak. Napold el a mélyreható és tartalmas beszélgetéseket máskorra.

😉

A misztikus világ most úgy vonz, mint méhet a kaptár. Az álmodozás csúcspontjára
érkezünk, ahol a valóság és a fantázia határai elmosódnak – igen, ez az a
pillanat, amikor egy sci-fi film több valóságelemet tartalmaz, mint a saját
életed. Használd ki a kreatív energiáidat, alkoss valamit, vagy csak táncolj
egy jót! De fontos döntések? Ne most! A Neptun ködfátyla garantálja, hogy
minden egy kicsit homályos lesz. Félreértések? Ó, azok most jönnek csak igazán!
Halaszd el a komoly beszélgetéseket, ha jót akarsz magadnak.

Csütörtök 09.26.

Merkúr-Plútó trigon

A nagy, radikális, gyógyító beszélgetések ideje. Könnyebben megértheted az élet sötétebbik oldalát, a titkokat, rejtélyeket. Nagy benyomást tudsz tenni a másikra és könnyen rá tudod beszélni valamire. Jó alkalom kutatásra, nyomozásra, üzleti tárgyalásra, nagyobb értékű dolgok vásárlására, önismeretre, asztrológiára, pszichológiára, akár előző életes utazásra is.

😉

A nagy vallomások és mélyreható beszélgetések napja! Ha van valami titkod, amit ki
akarsz mondani, most itt az idő – nem mintha lenne választásod, mert a Plútó
mindent a felszínre hoz. Rejtélyek, titkok, nyomozás? Ez a te napod! Ha eddig
elkerülted az élet sötétebb oldalát, most gyorsan bepillantást nyerhetsz.
Legyen szó üzletről, asztrológiáról, pszichológiáról vagy egy jó öreg előző
életes utazásról, most mindenben el tudsz merülni!

Merkúr a Mérlegben

Az értelem elvét képező Merkúr szeptember 27. és október 14. között a Mérleg jegyében jár. Ebben az időszakban diplomatikusak és barátságosak vagyunk, valamint racionálisabban közelítjük meg a kapcsolatokat. Ugyanakkor a Mérlegben átvonuló Merkúr ingatag energia lehet, miközben megpróbáljuk látni az adott helyzet mindkét oldalát. A gyors döntések meghozatala a szokásosnál nagyobb kihívást jelenthet, mivel semlegesek is akarunk maradni. Lehet, hogy túl könnyen alkalmazkodunk mások véleményéhez, hogy megőrizzük a békét és harmóniát. Tárgyalásaink során nem akarjuk túl keményen érvényesíteni magunkat. Ez azonban megfelelő időszak mások nézőpontjának mérlegelésére és a tárgyalási készségek fejlesztésére. Hajlamosabbak vagyunk igazságos következtetésekre jutni.

😉

A logika nagy mestere, Merkúr most a Mérlegben parádézik, ami azt jelenti, hogy mindannyian kicsit diplomatikusabbak és – figyelem! – racionálisabbak leszünk. Legalábbis papíron. Az igazság az, hogy a Mérlegben átvonuló Merkúr olyan ingatag energiát hoz, mintha minden döntés előtt egy véget nem érő belső vitát vívnánk: “A vagy B? Jobbra vagy balra? Én most mit is akarok pontosan?”
És persze a béke megőrzése érdekében hajlamosak leszünk mindenki véleményéhez alkalmazkodni, nehogy valakit megbántsunk – véletlenül se álljunk ki túl keményen a saját álláspontunk mellett, mert még a végén konfliktus lenne! Ez az időszak tökéletes arra, hogy mások nézőpontjával foglalkozz, és közben mesteri szinten fejleszd a tárgyalási készségeidet – a gyors döntésekkel meg várj, amíg Merkúr végre odébbáll. De ne aggódj, az igazság így is valahogy a felszínre tör, csak kicsit… lassabban.

Péntek 09.27.

Nap-Hold szextil

Ez a pszichológiai és érzelmi egyensúly időszaka, amikor a személyiséged különböző aspektusai összhangban vannak egymással. A barátokkal és a közeli szomszédokkal nagyon harmonikus lesz a kapcsolat, és új barátokat szerezhetsz. A mindennapi lét rutinszerű megbeszélései, tárgyalásai és tranzakciói nem fognak akadályokat teremteni. Jó alkalom másokkal lenni. Az ellenkező nemmel való kapcsolat is simább a szokásosnál. Ez különösen jó alkalom arra, hogy átgondold személyes és érzelmi életedet. Az ezen a területen tapasztalható feszültségek most korrigálhatók.

😉

A héten végre egy kis érzelmi egyensúly is érkezik! A barátaid és a szomszédaid
hirtelen a legjobb társaságoddá válnak, és még új barátokat is szerezhetsz.
Sőt, a romantika is kisimulhat – nem mintha eddig problémád lett volna vele.
Használd ezt az időszakot arra, hogy átértékeld az érzelmi életed, mert most
minden feszültséget szépen el lehet simítani.

Szombat 09.28.

Hold-Jupiter szextil

Egy kis vidámságot, optimizmust és szerencsét hoz ez a nap. Intuitívabbá válhatsz, könnyebben megértheted mások érzéseit. A befolyásos emberek, az üzletemberek hozzásegíthetnek a siker eléréséhez. Jó alkalom társasági élethez, az őszinte beszélgetésekhez, előadások megtartásához, látóköröd bővítéséhez és akár nagyobb utazásokhoz is.

😉

Ez az a nap, amikor úgy érzed, a világ csak egy vidám játszótér, és mindenki
szerencsés. Vidámság, optimizmus, és még egy kis szerencse is beköszön. Ha
valaha akartál barátokat szerezni, előadást tartani, vagy csak nagyot álmodni,
most tedd meg! És ha lehetőséged van utazni? Ne habozz, pakolj!

Vasárnap 09.29.

Hold-Uránusz kvadrát

Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

😉

Egy kis érzelmi hullámvasút vár rád – reméljük, szereted az izgalmakat! Az impulzív
reakciók és a türelmetlenség most nem áll messze tőled, de vigyázz: ez nem a
legjobb idő a hirtelen döntésekhez, főleg nem a kapcsolatokban. Új emberek?
Érdekesek lehetnek, de felboríthatják a hétköznapjaidat. Várj, amíg a hullámok
lecsendesednek, és a világ újra normálisnak tűnik… vagy legalábbis valami
olyasminek.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 43. hét

2024. október 21-27. Hétfő 10.21. Hold-Jupiter együttállás, Neptunusz kvadrát A siker és terjeszkedés elvét képviselő

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!