Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Tranzitok » Mars a Skorpióban (tranzit)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

A Mars otthon érzi magát a Skorpió jegyében és jól együtt tud működni a jegy energiájával. A Skorpió célja, hogy a dolgok mélyére ásson, teljesen átalakuljon, míg a Mars, mint a cselekvés bolygója kiválóan ösztönzi a változásokat. A Mars a Skorpió fix jegyében szívós, kitartó és képes megküzdeni a nehézségekkel és kihívásokkal. Igazából nem is szeretné a könnyebb utat választani. Az ellenállás leküzdése csak egyújabb teszt a Mars számára, arra összpontosítva, hogy elérje, amit akar.

Amikor a Mars a Skorpióban jár, erőt ad ambícióinknak, határozottan kiállunk elképzeléseink mellett, és nem vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni. Azt sem viseljük el, ha mások akarnak irányítani. Kitartóak és erősek vagyunk. Erőteljes az érzelmi mélységeink megtapasztalása iránti vágyunk, hogy önvizsgálatot végezzünk és jelentős átalakulást készítsünk elő. Bizonyos szempontból vonzódunk a válsághoz, mivel a válságot átalakítónak és érzelmileg izgalmasnak látjuk. Inkább az intenzív és szélsőséges érzelmek megtapasztalását preferáljuk a középszerűséggel szemben.

A kihívást az okozza ebben az időszakban, hogy a tüzes Mars a vizes Skorpióban az agresszivitást, haragot, dühöt is életre keltheti, akár közvetlenül, akár a felszín alatt, ami konfliktusokat okozhat és tönkre teheti a kapcsolatokat. Intenzitásunkat és a szenvedélyünket inkább pozitív és konstruktív mederbe tereljük és figyeljünk oda, hogy mit tartunk értékesnek, mert azt nem kellene lerombolni.

Mivel a Mars a Skorpióban szeret lemenni a mélységekbe, úgy érezhetjük, mintha egy spirituális kiképzőtáborba csöppentünk volna, mivel segít felhozni a felszínre tudatalatti tartalmainkat. Mindaddig, ameddig hajlandóak vagyunk szembenézni árnyékrészünkkel (bosszú, harag, féltékenység, manipuláció stb.), addig lehetőségünk van bátran és fegyelmezetten úrrá lenni önmagunk ezen részén.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!