Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » Hold az Ikrekben (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Az Ikrek Hold szülött általában kellemes, szellemes és bájos. Otthon és a családban azonban időnként rosszkedvű és ingerlékeny. Érdekes ember, minden lében kanál, kíváncsi és általában jól tájékozott.

Az idegesség és az aggodalom gyakori vonás ennél a Hold helyzetnél. A mögöttes nyugtalanság gyakori, és több stimulációt igényel, mint mások. Általában sokat olvas, sokat beszél és sokat gondolkodik a Holdnak ezzel a légies, változékony helyzetével.

Otthona gyakran egy állandó munka. Általában nem szereti a házimunkát, de jó a lakásfelújításban. Úgy tűnik, hogy otthona átrendezése boldoggá teszi őt, mivel nem szereti a rutint és az állandóságot. Ez gyakran a belső világának tükörképe. Legbelül az Ikrek-Hold gyakran nyugtalan. Mások bonyolult érzelmeit általában nehezen tudja kezelni.

Családjában gyakran vállalja az összejövetelek szervezését. Akkor érzi magát a legjobban, ha rengeteg dolga van.

Okos és szellemes, és gyakrabban találkozik másokkal. Szociális és barátságos, jól érzi magát a társaságban. Vannak, akik túlságosan odafigyelnek arra, amit mások csinálnak, és elveszítik a kapcsolatot azzal, amit igazán szeretnének csinálni. Általában rengeteg projektje van. Lenyűgöző ember, és a fantáziája határtalan.

Bámulatra méltó az új ötletekre való nyitottsága, bár határozottsága és kitartása nem olyan, mint pl. a Bika Hold szülötté. Ennek ellenére a sokoldalúság és az alkalmazkodóképesség erős tulajdonsága.

Hangulata bonyolult, de nem ugyanaz, mint a vizes holdaknál. Általában a nehéz viselkedés a belső nyugtalanságból fakad. Mindent meg szeretne csinálni, és nehezen tud ragaszkodni egyetlen dologhoz.

Amikor problémák merülnek fel, szereti kibeszélni azokat. Az analitikus hajlam az érzelmi leválás látszatát keltheti. Valójában különösen jól érzi magát, ha az érzéseiről beszélhet, de a saját érzéseinek átérzése nem megy olyan könnyen. Gyakori számára a félreértés érzése. Az egyetlen igazi megoldás a problémára, ha megtanul kapcsolatba lépni saját érzéseivel.

Alapvető érzelmi szükséglete a nyüzsgés, az önkifejezés és a kommunikáció. Színes, kíváncsi lelkivilág jellemzi. Felszínesen kötődik, és túl sok mindent befogad válogatás nélkül. Reakciói könnyedek, rugalmasak. Ösztönös tehetséggel teremt kapcsolatokat, veleszületett érzéke van az üzlethez és az információcseréhez. Érzelmi biztonságát a mentális kötődés teremti meg. Családjában közvetítő szerepet játszik. Asszonyképe éles eszű és nyitott, anyaképe játékos és fiatalos, gyerekként minden lében kanál és nagyon mozgékony.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!