Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » Nap-Uránusz szembenállás

Fordulópont

2022.11.09.

Ma egzakt a tegnapi telihold energetikáját is jelentősen meghatározó Nap-Uránusz szembenállás. Ez az aspektus mindig egy fordulópontot jelez egy hosszú távú folyamatban. Rávilágít, mi az, ami nem megfelelő és túlhaladott az életedben, amitől el kellene oldódni, de továbbra is ragaszkodsz hozzá, félelemből vagy biztonságérzetből. Az Uránusz felgyorsítja az elszakadást. Ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudjuk kihozni belőle, az önismeret és a tudatosság kiemelt fontosságú. Nincsenek mindenkire érvényes receptek, hiszen mindenkinek külön világa van, egyéni sorsfeladattal érkezett, ami gyakran nem tetszik és nehéz, mert teljesen ellentétes a korábbi, akár több életen keresztül is berögzült tapasztalatoktól.

Mire világít rá ez az aspektus, milyen érzéseket hoz fel és mire késztet?

A változás, a szabadság, a lázadás és a forradalom elvét képviselő Uránusz jelenleg a Földről nézve hátrafele halad az égen. A retrográd bolygók befelé hatnak, reflexiókat indítanak el bennünk. A retrográd Uránusz hatására az életünk megváltoztatására irányuló vágyunk befelé fordulhat a külső változások hatására, a mindent szétrobbantó uránuszi hajlam kicsit visszafogottabbá válik, viszont hatékony, fellazítja a szorosabban kötött jellemvonásokat és integrálja az újat.

Ezekben a napokban azt érezheted, hogy az életed bizonyos aspektusaitól elidegenedsz, jöhet egy hirtelen felismerés, hogy valami nem helyes és meg kellene változtatni. Mindaz, ami megnyugtató és stabil volt, unalmassá, komollyá, egyhangúvá és elviselhetetlenül értéktelenné válik.

Az Uránusz felébreszti bennünk az elégedetlenséget, ami megdöbbentő lehet, ha évek óta elég boldogan élünk egy kapcsolatban, elégedettek vagyunk a munkánkkal, társadalmi helyzetünkkel, és soha nem éreztünk késztetést a változásra. Az Uránusznak megvan az a hatalma, hogy hirtelen hamisnak, hivalkodónak vagy nem megfelelőnek állítja be a kapcsolatot vagy az életstílust, holott az korábban tökéletesen jó volt. Megtapasztalhatod a valódi kiábrándultság érzését, és rádöbbenhetsz arra, hogy valami mára feleslegesség vált, ami nem azt jelenti, hogy korábban nem volt célszerű.

Magas szinten ez az időszak megszabadít azoktól a korlátoktól, amit te vagy mások szabtak meg és sokkal szabadabban tudod kifejezni önmagad. Ugyanakkor nagy káoszt is tud okozni, és szélsőséges választások elé is állíthat, ha nem vagy elég tudatos magaddal kapcsolatban. Ilyenkor hajlamos lehetsz elhamarkodott döntéseket hozni, magad mögött hagyni olyan körülményeket, amelyeket később hiányolni fogsz. A fontosabb döntéshozatalt egy későbbi időszakra kellene halasztani, ugyanis az Uránusz visszaszorítja és akár össze is törheti az egódat, mely most rossz tanácsadó és figyelmen kívül hagyhatod legmélyebb érzelmeidet, valamint ismeretlen területekre is vihet, ahol ki vagy téve a kudarc kockázatainak.

Úgy tűnik, hogy a változások kívülröl jönnek, de ez általában a saját belső elégedetlenséged kivetülése. Türelmetlen vagy az életedben meglévő körülményekkel és kötelezettségekkel szemben, akár a párkapcsolat, a család, a munka vagy egyéb területen. Ez a tranzit gyakran egybeesik egy elhamarkodott szakítással vagy elválással.

Jobb, ha találsz most olyan önkifejezési módokat, amelyek nem borítják fel teljesen azokat a dolgokat, amelyeken eddig keményen dolgoztál, vagy nem szakítják meg kötelékeidet. Ez egy olyan időszak, amikor jelentős feszültség halmozódhat fel, és a felszabadulás váratlan indulatkitörések formájában jelentkezhet. Jót tesz, ha minél többet végzel ilyenkor olyan tevékenységet, ami leföldel, mint például a séta a természetben, kertészkedés, agyagozás stb.

Ez a hirtelen felébredések időszaka, amely szerencsés esetben nagyobb függetlenséghez és személyes szabadsághoz, hitelesebb önkifejezéshez és a saját feltételeid szerint való életedhez vezethet.

Kapcsolódó cikkek:

2022 44. hét
2022 45. hét

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!

 

Születési idő és hely ismeretében

Asztrológiai elemzés

A születési dátumod csupán egy számnak tűnik, pedig sokkal több annál.