Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Események » Bolygók » Vénusz a Kosban (radix)
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Amikor flörtölsz, vidám, közvetlen és merész vagy. Vállalkozó szellemiséged és függetlenséged kinyilvánításával próbálod megnyerni a másikat. A szerelemben énközpontúként működsz, de akinek tetszel, az elbűvölőnek találhatja ezt. Fel tudod dobni az embereket ártatlan bájoddal, még akkor is, ha gyermekiesen és türelmetlenül viselkedsz.

A hódítás rabja vagy, ha szerelmes vagy. Ahhoz, hogy egy kapcsolat friss és új maradjon számodra, rengeteg stimulációra van szükséged.

A közvetlen, nyitott és őszinte embereket kedveled, nem szereted a szerepjátékot és a köntörfalazást, ha csak nem a szórakozás teljes szellemében. Spontán és játékos vagy, azt szeretnéd, hogy a kapcsolat friss maradjon. Szereted átvenni a vezetést a szerelemben (még akkor is, ha a Napjegyed a szelíd Halak). Nem alkalmazkodsz könnyen mások érzéseihez és hangulataihoz.

A szerelemben igényes vagy, rabja vagy a pillanat heves szenvedélyeinek. Szereted a vonzalom és a szexualitás spontán kifejezéseit. Nagyon lelkes és vonzó vagy, az ártatlan bájoddal, azáltal, hogy közvetlen vagy és nem kerülgeted, mint macska a forró kását, hanem a lényegre térsz.

A pénzzel kapcsolatban impulzusvásárló lehetsz. Vonzanak az új és innovatív termékek. Jó lenne, ha várnál néhány napot a vásárlás előtt, mert a vágy elég hamar elmúlik. A számodra vonzó művészet merész és aktív hangvételű.

Érzelmi világod határozott, heves, önös irányultságú. A szerelem számodra trófeagyűjtést jelent. Vonzerőd a kezdeményező, perzselő fellépésében rejlik, erotikád irányító és erősen testi jellegű. Önértékelésed az határozza meg, hogy mennyire tudod érvényesíteni az akaratodat. Az anyagi biztonság számodra a kívánt dolog megszerzését jelenti, a gyűjtögetés nem neked való. Nehezen tartasz fennt egyensúlyt az életében, mert mindig új hadizsákmányra vágysz. Fiatal nő képe: az amazon.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 29. hét

2024. július 15-21. Hétfő 07.15. Mars-Uránusz együttállás Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!